Spletkari u medijima: Kadri Veselji
Promo
Spletkari u medijima: Kadri Veselji

Promo

Spletkari u medijima: Kadri Veselji, Foto: Promo

On tvrdi da Beograd neće moći da zaustavi, kako je rekao, "međunarodno jačanje Reublike Kosovo". Takođe, kritikovao je kosovsku opoziciju, za koju je rekao da se raduje pobedi Beograda, i poručio im da ne bi trebalo da se raduju ovom porazu, već bi trebalo da se priruže institucijama u izazovima sa kojima se suočava Kosovo.

Pročitajte još:

 

- Promocija unutrašnjeg razdora, sebičluk i blokade su nanele štetu Kosovu u pomogle jačanju međunarodnog položaja Srbije u odnosu na Kosovo. Ovakvo političko ponašanje mora da se završi, ako već nije kasno - rekao je Veselji, preneli su kosovski mediji.

Ocenivši da ovo nije bio dobar dan za Kosovo, Veselji je rekao da je važije od činjenice da nije dobijeno članstvo u Interpolu, to da ni, kako je rekao, "Srbija sa međunarodnom opstrukcijom Kosova, organizovanim kriminalom terorizmom neće moći da zaustavi osnaživanje države Kosovo i njegovu međunarodnu integraciju".

 

Kosovo se, kaže, ponosi svojom policijom.

- To je najprofesionalnija policija u regionu i šire. Sa svojim dokazanim profesionalizma, Kosovska policija je napravila naša zemlja efikasan i pouzdan partner u borbi protiv međunarodnog organizovanog kriminala i terorizma posebno - rekao je Veselji, prenela je "Gazeta Express".

Komentari (1)

Saša

20.11.2018 16:17

Oni su svi organizovani kriminalci!