OŠTRA REAKCIJA ŠEFA DIPLOMATIJE! Ivica Dačić svojim rečima zadao fatalan udarac Prištini! Od ovoga se neće oporaviti!

Neverovatno!

Ivica Dačić
Ivica Dačić, Foto: Tanjug

Odgovor britanske ambasade u Prištini na kritiku predsednika Aleksandra Vučića je krajnje licemeran, ocenio je u izjavi Tanjugu šef srpske diplomatije Ivica Dačić.

PREMIJERKA OTKRILA ISTINU GRAĐANIMA Donela je veliku odluku i Srbija mora čuti razlog tog postupka

"Svako ko sedi sa budućim premijerom takozvanog Kosova uz albansku zastavu time podržava njegovu javno demonstriranu težnju za stvaranjem velike Albanije", ocenio je Dačić i poručio da ambasador ne treba da uređuje partijske prostorije, ali "može da odbije da tu sedi, kao što su to uradili neki drugi ambasadori".

Najmoćnija žena Rusije se upravo sastala sa Vučićem! Amerikancima je na crnoj listi, a Srbima je dala čvrsto obećanje!

AUTOR: Informer/D.S. DATUM I VREME: 14.10.2019. 10:35 - 14.10.2019. 10:41 Pre 14 godina bila je na poziciji zamenika premijera Valentina Matijavenko, Foto: Printscreen Federalna služba bezbednosti Ruske Federacije objavila je u maju 2007.

Predsednik Srbije danas je na svom Tviteru nalogu uputio pitanje ambasadoru Velike Britanije u Prištini, koji se slikao s liderom Samoopredeljenja pored albanske zastave, na čijim izborima su pobedili Kurti i njegova partija i koje države je zastava pred kojom se ponosno slikao s Kurtijem.

"Pitacu Vas ovo sve dok ne dobijem odgovor", napisao je Vučić, a na slici koju je postavio su lider Samoopredeljenja i britanski ambasador, a izmedu njih je albanska zastava.

Inače, umesto ambasadora Nikolasa Abota na Tviteru je odgovorila ambasada u Prištini: "Ne biramo mi kako naš sagovornik, u partijskom svojstvu, uređuje svoje prostorije".

VAŠA EKSELENCIJO, PITAM VAS?! Vučić saterao uza zid ambasadora Velike Britanije u Prištini! Posle njegovih reči ostaje mu samo da pogne glavu (FOTO)

BONUS VIDEO: VUČIĆ ZA ALO RS! Odlazim sa čela stranke!

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi