OPROSTI MU BOŽE, NE ZNA ŠTA ČINI Dačić se pojavio na sahrani patrijarha Irineja, pa dohvatio mobilni telefon, njegov sledeći potez zgranuo je sve prisutne u Hramu (FOTO)

Jedino je žalio Slobodana Miloševića

Ivica Dačić
Ivica Dačić, Foto: printscreen

Malo je reći da se Ivica Dačić na sahrani patrijarha srpskog Irineja ponašao neprikladno. Naime, tokom oproštajnog govora srpskog člana predsedništva BiH Milorada Dodika, predsednik Skupštine Srbije je koristio telefon, zevao pa čak i dremao. Svi prisutni su bili šokirani Dačićevim skandaloznim ponašanjem, a deo toga mogao se videti i u direktnom TV prenosu.

Novoizabrani predsednik Narodne skupštine je bez ustručavanja čitao i slao poruke, surfovao na internetu, te dremao polusklopljenih ili potpuno sklopljenih očiju, a iako je imao dvoslojnu masku, većina je primetila i da je zevao.

Ivica Dačić, Foto: printscreen

Večiti proleter Ivica Dačić ne samo da se nije prikladno ponašao tokom ovog tužnog događaja, čime je pokazao da nema poštovanja prema Irineju čiji je doprinos srpskom narodu neprocenjiv, već nije imao respekta ni prema srpskom narodu, vernicima, koji patrijarha žale, ne samo pod kupolom hrama Svetog Save, već i diljem Srbije i dijaspore prateći TV prenos.

Mnogi ožalošćeni zbog upokojenja patrijarha srpskog Irineja su povređeni Dačićevim skandaloznim ponašanjem, pa su nakon sahrane napuštajući ovu bogomolju na Vračaru, odlazili nezadovoljno gunđajući da uzrok ovakvog nedoličnog ponašanja može biti i sam komunizam, koji je činio sve da satre pravoslavne običaje, tradiciju koja je važan deo našeg kolektivnog identiteta.

Bilo je i onih koji su se prisetili da je Ivica Dačić jedino žalio smrt nekadašnjeg predsednika SRJ Slobodana Miloševića.

      

Povezane vesti

 • Korisnik: Sale
  23/11/2020 - 10:46
  ne dirajte ivicu
 • Korisnik: Milanovic B. Jovica
  23/11/2020 - 10:25
  Za svoje vlasti, sahranio je dva ili tri patrijarha, ali samo jednog Slobu. Ostaje vecni zal za njim a za ostale, pa eto, red je da dodje.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi