Ivica Dačić
Alo!/Vladimir Marković
Ivica Dačić

screenshoot/Youtube

Ivica Dačić, Foto: screenshoot/Youtube

Da su početni stihovi i te kako opravdani, govori i činjenica da je Dačić na vlasti skoro tri decenije.

Pesma, koja se zove „Ivica Dačić” premijerno je izvedena u septembru na koncertu ove grupe u Jagodini, a Dačić je za „Alo!” poručio da je on, ipak, neće ubaciti u svoj repertoar jer mu glupo da peva o sebi.

Pročitajte još:

- Ja pevam Borine pesme, naročito pesmu „Lutka s naslovne strane”, ali je glupo da sad pevam sam o sebi - kazao nam je šef diplomatije i priznao da nije znao da Bora Đorđević priprema ovu pesmu.

- Prilično me je iznenadio, nisam znao da to priprema. Jedino me pitao da li ću se ljutiti, pošto se mi poznajemo više od dvadeset godina. Rekao sam mu da slobodno piše i da peva šta god hoće - kazao je Dačić.

Branko Ružić

Alo / Dejan Briza

Branko Ružić, Foto: Alo / Dejan Briza

Pesma je potpuno oduševila Branka Ružića, Dačićevog kolegu iz Vlade Srbije i stranke, te je prognozirao da može postati i neformalna himna „pravdoljubivih građana i građanki Srbije”.

"Najmanje pozvana osoba da govori o bahatosti jeste Đilas, čovek koji je pretukao sugrađanina u Ralji"

AUTOR: Alo.rs DATUM I VREME: 13.10.2019. 16:36 "Kao direktor Narodne kancelarije, kasnije ministar, pa gradonačelnik radio je na štetu građana, a u korist sebe i svojih firmi", istakao je Damir Handanović, član Glavnog odbora SNS.

- Numera mi se izuzetno sviđa, ima tradicionalnog „Čorbinog” instrumentala, malo šeretskog teksta, ali kada se slušalac udubi u reči, dobija jasnu poruku međunarodne saradnje, državotvornosti, odgovornosti i patriotizma koju u ovoj numeri personifikuje Ivica Dačić. Da li će postati himna SPS-a, ne znam, ali sam siguran da će postati neformalna relaks himna svih pravdoljubivih građana i građanki Srbije.

BONUS VIDEO: PORTIR IZBACIO BOŠKA!