TOTALNI FIJASKO! Boškov partner pukao!

Ivan Pernar je doživeo fijasko na izborima, a potom se javio na Fejsbuku.

Ivan Pernar i Boško Obradović
Ivan Pernar i Boško Obradović, Foto: Alo.rs

Ivan Pernar je, sudeći po izlaznim anketama, doživeo izborni fijasko. Na Fejsbuku je napisao da je dao sve od sebe.

- Dragi prijatelji, po izlaznim anketama nisam osvojio mandat, ali znam da sam dao sve od sebe. Što tiče volje birača ona je takva kakva je i ako DIP potvrdi rezultate anketa mene u Saboru više neće biti. Predstavljaće vas neki drugi ljudi, kojima je narod više verovao - počeo je Pernar da se jada zbog neuspeha, a potom je dodao:

- To je vaša odluka i ja je prihvatam. Očito stavovi za koje sam se zalagao nisu naišli na dovoljnu podršku i samim tim u Saboru više neće biti predstavljani - rako je on.

Ivan Pernar
Ivan Pernar, Foto: Youtube/Printscreen

- Što se tiče vas koji ste mi verovali sve ovo vreme i dali mi podršku na izborima, beskrajno sam vam zahvalan za vašu ljubav, poverenje i trud. Uvek sam se trudio da dam sve od sebe - istakao je Pernar.

On je potom završio svoje obraćanje građanima Hrvatske rekavši da "gde god bio, koji god posao radio zna da nikad nije izdao načela i uverenja iza kojih je stajao". 

Da podsetimo građane Srbije, Boško Obradović, jedan od lidera bojkotaškog pokreta Dveri, doveo je u Beograd lidera hrvatskog "Živog zida" Ivana Pernara. Ivan Pernar je tom prilikom čak prisustvovao sednici Skupštine Srbije.

Boško Obradović
Boško Obradović, Foto: Tanjug / Dragan Kujundžić

Srpska javnost možda ne zna za podatak da je rođak Ivana Pernara bio ranjen u atentatu u Narodnoj skupštini Kraljevine Jugoslavije 1928. godine.

Pernar ima vanbračnog sina Matisa Ivana Aleksisa sa Nemicom Frederikom.  U januaru 2017. Pernar je objavio da nije katolik i da se ispisao iz Rimokatoličke crkve u Hrvatskoj, koju je nazvao produženom rukom Hrvatske demokratske zajednice, koja je danas osvojila 71 mandat u Saboru.

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi