GORAN VESIĆ PODNEO TUŽBU "Ivan Ivanović je uličar koji je došao do para i sada iz svog stana u Rovinju promoviše ustaše, dok slave genocidnu Oluju"

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić objavio je da je podneo tužbu protiv voditelja Ivana Ivanovića.

Ivan Ivanović
Ivan Ivanović, Foto: Facebook/Goran Vesić

Njegovo saopštenje prenosimo u celosti, a fotografije skandaloznog gostovanja Stipe Mesiča kod Ivana Ivanovića, zagrljaj hrvatskog političara i voditelja, kao i kako izgleda stan u Rovinju koji Ivanović poseduje pogledajte u našoj galeriji.

"Danas sam podneo tužbu protiv Ivana Ivanovića, uličara iz Beograda, zbog laži koje je izneo o mom letovanju.

Ivanoviću će zbog ove tužbe biti neprijatno, ali tužba je šansa da na sudu iznese dokaze, ako ih ima, za laži koje je izneo. Nemam nikakvu dilemu da će Ivanović biti osuđen za klevetu. To će biti zvanična potvrda da je Ivanović patološki lažov.

Ono što nije laž već činjenica da Ivanović ima stan u Hrvatskoj, u Rovinju, vredan oko 250 hiljada evra.

Da voli Hrvatsku to je njegov lični izbor na koji ima pravo. Njegov izbor je da u vreme kada se u Hrvatskoj slavi zločinačka akcija Oluja uživa na njihovom moru. Žalosno je da zbog svog stana promoviše hrvatske interese u Srbiji odnosno da se ponaša kao njihov lobista protiv svoje zemlje. Da u svojoj emisiji Stipu Mesića predstavlja kao simpatičnog dekicu koji ništa nije kriv osim što je mrzeo Srbe. Da je poživeo Tuđman dočekali bismo da i on gostuje kod Ivanovića kako bi ovaj uličar opravdao svoj stan u Rovinju. Pa da slušamo kako nam Tuđman uz značajno klimanje glavom Ivanovića objašnjava kako je Oluja bila turistički izlet, a Jasenovac radni logor sa zabavom.

To je Ivan Ivanović. Uličar iz Beograda spreman da uradi sve za pare. Da prevari kuma i otme mu emisiju ili da zbog stana u Rovinju koji je vredan četvrt miliona evra promoviše hrvatske interese u Srbiji.

Da podsetim građane kako izgleda Ivanovićev stan u Rovinju u kome uživa u vreme Oluje, a kako izgleda kada mu u poseti dođe njegov “simpatični dekica iz Hrvatske” Stipe Mesić. I kako je Mesić pretio da će Srbija da pliva u krvi. Ko želi da pronađe gostovanje Mesića kod Ivanovića na društvenim mrežama neće uspeti. Jer Ivanović se potrudio da obriše sve dokaze o ovoj skandaloznoj emisiji."

 

Povezane vesti

 • Korisnik: zagor tenej
  20/09/2020 - 13:14
  Za mene je on uvek bio ljigavac i beskicmenjak.
 • Korisnik: Mila
  19/09/2020 - 19:08
  Kakvu budalu je majka rodila. Kada se uličar najede i napije u stanju je i rođenu majku prodat...
 • Korisnik: Sommi
  18/09/2020 - 18:00
  Kod mene na Vlašiću bi rekli ,mali čovjek a veliko go..o !!!!!
 • Korisnik: LovacNaLažove
  18/09/2020 - 17:43
  Oduzmite mu drzavljanstvo pa neka bude voditelj na hr televiziji. Spijuncina ustaskog porekla.
 • Korisnik: Jadranka
  18/09/2020 - 15:49
  Neka njega u 'Rvackoj, taman' mu je tamo mjesto, konačno, Hrvati i jesu, uglavnom, najgori Srbi koji se pokatolčiše!!!!
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi