Milomir Marić
Printscreen
Milomir Marić

Printscreen

Milomir Marić, Foto: Printscreen

Voditelj Milomir Marić gostovao je u emisiji "1 na 1" gde je pričao o problemima taksi koje je prištinska vlada uvela u Beogradu, odnosima Amerike i Evrope  prema politici na Balkanu, a rezimirao je i svoj intervjua sa samozvanim kosovskim premijerom Ramušem Haradinajem.

Marić je rekao kako je njihov susret bio krajnje prijatan, da je Haradinaj pristao da mu da odgovore na brojna pitanja i kako je iz svega izveo jedan zaključak - "on je očigledno tražio poštovanje koje nije dobio od Srba".

Pročitajte još:

 - Kad sam odlazio na intervju sa Ramušem Haradinajem mislio sam da odlazim da razgovaram sa nekim zlikovcem, buzdovanom, čovekom iz šume. Imao sam razna predubeđenja, međutim on je pristao da odgovara na svako moje pitanje. Da sam otišao kod bilo kog mojeg prijatelja na ovim prostorima i pitao ga ono što sam pitao Haradinaja on bi mene s punim pravom izbacio kroz prozor - ispričao je Marić, a onda se prisetio i jedne nedavne situacije kada ga je zvao muž njegove koleginice.

Milomir Marić

Printscreen

Milomir Marić, Foto: Printscreen

- Jedna glumica koja vodi sa mnom program je noću počela da bunca i govori "Haradinaj, Haradinaj". Mene je ujutru zvao njen muž i rekao: "Gospodine Mariću, molim vas da mi vratite normalnu ženu kući. Ona ne može da spava samo viče: "Haradinaj, Haradinaj"" - ispričao je Marić i voditelja emisije slatko nasmejao.

Pročitajte i ovo:

On je objasnio kako ovaj slučaj samo oslikava to kako smo mi Srbi u ovom času generalno "opsednuti" Haradinajem jer je on "udario na sve što nam je sveto".