Napad
Printscreen
Napad

Printscreen

Foto: Printscreen

Glavni protagonista akcije bio je predsednik Opštine Stari Grad i potpredsednik Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa sa svojim telohraniteljima.

Pročitajte još:

 

Jedna sačekuša bila je planirana u garaži na Obilićevom vencu. Dok su Branko Miljuš i ostali aktivisti Saveza za Srbiju pripremali akciju ispred "Progresa", Bastać i njegovi telohranitelji presreli su u garaži vozača koji je dovezao Vesića na promociju. Oni su ga ispitivali, snimali i pokušavali da saznaju gde će Vesić ući u automobil.

Kada je vozač krenuo, usledila je jurnjava Bastaćevih batinaša za automobilom kako bi saznali gde ide po Vesića. Pošto im je umakao, svi su se rastrčali po stepeništu garaže kako bi saznali gde je automobil.

Razjareni aktivisti SZS nisu uspeli da pronađu Vesićev automobil, ali su potom, bes iskalili paleći njegovu knjigu.

Podsetimo, ovo je još jedan u nizu skandala Đilasovih funkcionera. Tako je Bastać pored toga što je uhvaćen u švercu deviza, snimljen i kako jurca hodnicima gradskih garaža kako bi se obračunao sa političkim neistomišljenicima.

Bonus video

STIGAO VOZ IZ KINE! Spektakularna scena na Novom Beogradu!

 

Komentari (1)

mrda

25.10.2019 16:33

Ajmo ljudi da se organizuje o i stanemo na put ovim divljaci a jednom za svagda, da se pesnicama obracunamo i tesimo ovo nasilnicko ponadanje ovih izdajnika kabadahija, izdajnika, olosa od ljudi,