Aleksandar Jovičić
Alo!/Marko Metlaš
Aleksandar Jovičić

Alo!/Marko Metlaš

Aleksandar Jovičić, Foto: Alo!/Marko Metlaš

"On je iskoristio i iskompromitovao osamnaestogodišnjake koji su uhapšeni zbog nereda na protestima, a onda je bezbrižno otputovao u London da odmara i šopinguje u jednoj od pet najskupljih ulica na svetu", naveo je Jovičić u pisanoj izjavi medijima.

PROČITAJ JOŠ:

Podseća da su zbog nasilničkog ponašanja i nereda prilikom upada u zgradu RTS-a uhapšeni maturanti i studenti, da su ih lideri opozicije zloupotrebili i mlade ljude, buntovnike gurnuli u prve redove.

Demonstranti upali u RTS

Tanjug

Demonstranti upali u RTS, Foto: Tanjug

"Oni su na slobodi i umesto da se sakriju u mišju rupu, šalju saopštenja i fabrikuju laži protiv policije i predsednika Srbije Aleksandra Vučića. I to ne čak ni iz Beograda, već Dragan Ðilas iz Londona, gde obilazi luksuzne radnje sa brendiranim stvarima, a Sergej Trifunović iz Amerike gde se provodi na skijanju", naveo je on.

Jovičić je apelovao na sve roditelje da osude i prezru licemerje bivšeg gradonačelnika za čije vreme je, kako kaže, "Beograd zavijen u crno dugovima i burazersko-partijskim - tajkunskim investicijama".

PREPORUČUJEMO:

"Od tih lažnih investicija Dragan Ðilas i njegovi pajtosi su se toliko obogatili da im je otići u "Herods" po kravatu, kao nama u Maksi po mleko. Lažni demokrata i medijski tajkun Ðilas ostavio je svoje uhapšene, jedva punoletne pristalice u zatvoru i brže bolje odleteo za London da se ne bi rasprodale najnovije kolekcije odela i cipela skupocenih brendova", naveo je on.

Dodaje da to govori o njegovoj velikoj brizi za građane i njihove probleme, to govori najbolje o njegovoj brizi za Srbe na Kosmetu, o njegovoj “zabrinutosti” za slobodu medija.

"Jasno nam je pokazao da on jedino brine o sebi i svojim debelim bankovnim računima, a kad pare počnu da ponestaju, jer lagodan život je i skup, onda povede nesrećne buntovne tinejdžere da divljaju po RTS-u", naveo je Jovicćić.

Dodaje da nasilje neće proći nekažnjeno i da se nasiljnički model ponašanja neće preneti na ulice, jer im to neće dozvoliti 70 odsto građana koji su glasalio za Aleklsandra Vučića i SNS.

"Nemojte se zavaravati da nasilje može proći bez kazne, niti da ćete taj nasilnički model ponašanja na koji ste navikli u svojim kućama, nad svojim ženama uspeti da prenesete na ulice Beograda i Srbije", zaključio je on.

Komentari (10)

Tijana

21.03.2019 12:09

Sramno , kukavicki i pod;o kao i sve do sada sto je radio.

Ziko

21.03.2019 12:17

Otišao čovek da vidi i obidje svoju decu šta ga briga za tudju

Sergej

21.03.2019 12:28

Jadno, iskoristavati decu u ovakve svrhe.

ivana

21.03.2019 12:30

Mislim da je svakom normalnom gradjaninu sada kristalno jasno kako funcionise Đilas i ekipa, sve ce iskoristiti pa makar to deca bila samo zarad sopstvene zarade.

Mija

21.03.2019 12:35

Nasilno ponasanje nece proci ne kaznjeno,i takvo ponasanje je zaista za svaku osudu.Srbija nije zemlja nasilja.Mislim da je opoziciija kao i do sad,postupila kukavicki,bahato i pogano.Prvenstveno gradjani Srbije,nece prihvatiti,da Srbijom vladaju nasilnici.A oni ljudi koji su prihvatili,d aprotestvuju,trebali su da budu svesni,da opozicija nece ih podrzati.

Lavica

21.03.2019 12:41

Iznanipulisao mlade i pobegao. Sve u stilu Djikija, samo doci ce MACA NA VRATANCA...

caca

21.03.2019 12:59

To na njega i lici!!!!Zloupotrebi jadnu,nevinu decu,a onda pobegne daleko!!!

Danilo

21.03.2019 13:00

Đilas u Londonu, deca u zatvoru - toliko o njegovoj borbi za demokratiju u Srbiji.

Sara

21.03.2019 13:27

Đilas je samo potvrdio koliko je zapravo licemeran.

Aleksa

21.03.2019 13:34

Zao mi je dece, koja su lakomisleno usla u saradnju sa kriminalcima i fasistima, jer su ih ucenili ko zna cime... Ali huliganstvo i varvarstvo koje se odigralo u zgradi RTS-a je za svaku osudu!