ANTISRPSKO ĐUBRE IZ SRCA BEOGRADA Iseljavaju Stefana Nemanju i pljuju film o stradanju Srba u Jasenovcu (FOTO)

Poznati drugosrbijanski list Danas u kome se pljuje po svemu što je srpsko stavio je na svoju naslovnu stranu dva skandalozna naslova.

spomenik Stefanu Nemanji
spomenik Stefanu Nemanji, Foto: buducnostsrbijeav

Prvi je, najava dela opozicije za list Danas piše, da će preseliti spomenik Stefanu Nemanji sa Savskog trga, pa je redakciji Danasa ovo glavna vest jer im ovaj spomenik toliko smeta jer naravno predstavlja osnivača srednjovekovne srpske države. Da je u pitanju spomenik nekom fiktivnom liku, npr. nekom hrvatskom kralju, u Danasu bi smatrali da je to korak ka pomirenju, ljudskim pravima i demokratiji.

Drugi naslov je da srpski film o stradanju Srba u ustaškom logoru, "Dara iz Jasenovca", ima nejasne namere. Naravno, ako kupite primerak ovog đubreta, dobićete tekst iz koga ćete saznati kako razmišljaju njihovi strani gospodari i kakko bi bilo poželjno da i mi svi razmišljamo. Razni mislioci, liberaši i mudrose*i, strani i domaći, objasniće vam zašto je to tako i zašto Srbi ne smeju da imaju spomenike svojih znamenitih istorijskih ličnosti i zašto ne treba da pominju da su ustaše pobile preko 700.000 Srba u logoru Jasenovac.

Evo kako izgleda izgleda đubre koje širi antisrpsku propagandu usred Beograda. Da Pavelić ustane iz groba, dao bi im orden NDH, a ovako, dobiće samo lovu i naređenja od stranaca i Nataša Kandić će ih pomilovati po kosi, osim ako nisu ćelavi.

Danas
Danas, Foto: printscreen

 *

Povezane vesti

 • Korisnik: Sumadinac
  27/01/2021 - 06:30
  Ovo Veliko Sra... od casopisa Danas pod hitno , narod treba da kalkulira i da mu se zabeani rad a njihive vlasnike staviti na listo nepozeljnih po Srpski narod.
 • Korisnik: joks
  27/01/2021 - 05:52
  ko jos kupuje i cita to djubre od novina,jedino oni koji nevole ovu drzavu i svoj narod.sve takve treba isterati iz ove drzave pa neka idu tamo koga vole.
 • Korisnik: Goga
  27/01/2021 - 05:13
  Treba drzava da reaguje momentalno na ove clanke,koji ocigledno ponizavaju nas narod!
 • Korisnik: Velja
  27/01/2021 - 02:02
  Za njihove komentare za Jasenovac treba da se stide zbog svih onih poklanih srba, jevreja, roma i antifasista, a sto se tice spomenika Stefanu Nemanji, to ipak drzi, mada ne ovim njihovim prostackim recnikom, jer spomenik je malo prevelik i najverovatno i preskup a sa njim polako pocinjemo da licimo na Skoplje sa onim njihovim spomenicima i onim velikim spomenikom Aleksandra Makedonskog (Voin na Konj) u centru grada
  • Major @Velja
   27/01/2021 - 15:18
   S tim sto bi valjalo reci da je Stefan ipak Srbin i deo Srpske istorije, za razliku od Aleksandra Makedonskog koji je Grk i Skenderbega koji je Srbin! O lavovima i ostalim neofasadnim glupostima ne bih. Nije to uporedivo osim u tvojoj glavi i glavama onih koji se stide Srpske istorije. U odnosu na sta prevelik?! Na tebe koji se plasis Srpske velicine pa bi da gledamo na svet iz neke misje rupe!
 • Korisnik: Nažalost inovina nije svetinja
  27/01/2021 - 01:26
  pa da postoji zdravo pravosudje i zaista imovinakao svetinja ne bi niko ništa rušio jer bi u najkraćem roku sve trebalo da plati sa kaznom i sebe doveo u dužničko ropstvo. Tako ne bi bile zapaljene ničije kuće jiti oteto nečije imanje.Sve se može kad se hoće. Ko rusi bi zbog duga isao u dolap kao i sve naredne nj generacije ako se šteta ne nadoknadi.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi