Nebojša Zelenović
Alo! Vladimir Marković
Nebojša Zelenović

Alo! Vladimir Marković

Nebojša Zelenović, Foto: Alo! Vladimir Marković

Kako Nebojša Zelenović, predsednik Zajedno za Srbiju i kopredsednik Ujedinjene Demokratske stranke zamišlja evropske vrednosti, građani Šapca videli su 2016. godine, kada je na najbestidniji način izigrao izbornu volju svojih sugrađana, ocenjuje šabački SNS.

Revoltiran što je Rada pukla na izborima na Kosovu

AUTOR: Alo.rs DATUM I VREME: 10.10.2019. 11:40 Đukanović ga razotkrio! Boško Obradović, Foto: Alo!/ Rajko Ristić Boško Obradović posle izbora na Kosovu tvrdi da Dveri nikada nisu izašle na izbore na Kosovu, i da je njemu lično zbog toga zabranjen ulazak na Kosovo već tri godine.

- Kao i u drugim zemljama, i u Srbiji se, očigledno na Zelenovićevu veliku žalost, na vlast dolazi putem izbora - ukazuje GO Šapca u saopštenju.

Pročitajte još:

Oni navode da je te godine u Šapcu pobedu osvojila SNS, ali d a je Zelenović sa svojim koalicionim partnerima oteo vlast, a da sada želi da uradi isto i u pomoć zove međunarodnu zajednicu.

- Za Nebojšu Zelenovića, njegovog mentora Dušana Petrovića, Dragana Ðilasa, Boška Obradovića, Vuka Jeremića, sloboda se ogleda u tome da se samo njihovoj grupi dozvoli učešće na predstojećim izborima. Ili još lakše, da izbora ne bude, već da međunarodna zajednica jednostavno ustoliči na čelo Srbije neku od ovih “političkih gromada” - ističe se u saopštenju.

SNS Šapca ukazuje da su Zelenović, kao i njegovi saradnici, prevideli činjenicu da u demokratskom društvu kao što je Srbija, narod ima moć.

- Narod je izabrao Srpsku naprednu stranku i predsednika Aleksandra Vučića. Istovremeno, narod je taj koji ne želi nikada više da vidi Dragana Ðilasa, Vuka Jeremića i ostale na čelu države, jer ih jeza podilazi kada se sete 12 godina njihove vlasti - napominje se u saopštenju.

Rama odbio da odgovori i pogledao u Vučića. Usledio gest predsednika Srbije o kome bruji ceo region!

AUTOR: Alo.rs/ M. I. DATUM I VREME: 10.10.2019. 12:07 - 10.10.2019. 12:17 Premijer Albanije odbio je da prvi odgovori na pitanje vezano za Kosovo.

Zelenović, kako kažu, poziva na rešavanje problema u državi, dok u isto vreme njegov grad sve dublje tone u propast koju su izazvali on i njegovi prethodnici, svi do jednog ponikli u DOS-u.

- Dok se gradonačelnik Šapca potresa zbog uređenja Beograda, u njegovom Šapcu narod koji živi u 42 sela, nemaju ni metar vodovodne i kanalizacione mreže. Asfaltirane puteve i ulično osvetljenje, Zelenovićevi sugrađani u tim mestima mogu da vide samo na fotografijama centra Šapca - navode naprednjaci.

Oni ukazuju i da Zelenović krši zakone, a poslednji u nizu dokaza za ovo je fotografisanje kraj saobraćajnih znakova koje su izlepili njegovi aktivisti.

- Gradonačelnik Šapca, kao pravnik po struci, trebalo bi da zna da je po Zakonu o bezbednosti saobraćaja na putevima, zabranjeno postavljanje bilo čega na tablu ili nosač što nije u vezi sa značenjem same signalizacije. Za ovo je zaprećena novčana kazna od 20.000 do 40.000 dinara, ali i zatvor do 30 dana - podsećaju u SNS Šapca.

Za Zelenovićevu grupu kažu da ima jedva 10 odsto podrške, a po svaku cenu nastoji da izazove nemire, iako je svesna da njihova politika razaranja nema šanse naspram politike izgradnje i napretka koju zastupa SNS i predsednik Aleksandar Vučić.

BONUS VIDEO: Rada Trajković moli Aljbina Kurtija da se pomire