Aleksandar Vučić Aleksandar Vulin Sremska Mitrovica
Tanjug/Tara Rdaovanović
Aleksandar Vučić Aleksandar Vulin Sremska Mitrovica

Tanjug/Tara Rdaovanović

Aleksandar Vučić, Foto: Tanjug/Tara Rdaovanović

U tekstu "Jutarnjeg lista" pod nazivom "Vučić nabavlja američke bombardere i priprema destruktivnu ideju koja bi mogla uzdrmati regiju!", ističe se sledeće.

Poznato je da se Vučić zalaže za poštovanje Briselskog sporazuma o kome se nedovoljno priča, a u kom naša strana ulaže velike napore kako bi se ispoštovala situacija prema Srbima na KiM.

Kosovo i Metohija, Srbija

Shutterstock

Kosovo i Metohija, Srbija, Foto: Shutterstock

Tu se ovakvo gnusno napadanje ne završava, već se dodaje:

- Vučić očajnički želi da rastege i odloži ono što je konačni cilj dijaloga - međusobno priznavanje dveju država. No, sada se očigledno u Vučićevoj taktici za novu rundu dijaloga pojavila nova strategija koja može "zatalasati", ali je i vrlo rizična jer se ne zna kako će Brisel i SAD na nju reagovati.

Aleksandar Vučić u Sremskoj Mitrovici

Instagram

Aleksandar Vučić u Sremskoj Mitrovici, Foto: Instagram

A, onda i sraman dodatak:

- Osim toga, u srpskim se medijima se pojavila vest da Nemačka naoružava Kosovo, što se takođe uzima kao "argument“ da Srbija možda ne pristane na dalji dijalog. I Vučić tvrdi kako EU ima istovetna stajališta poput Albanaca s Kosova, a očigledno je pukla velika ljubav koju je on izražavao prema Angeli Merkel.

Zalaganje za poštovanje Briselskog sporazuma očigledno postoji sa jedne strane, srpske. Da je kampanja došla do tačke usijanja, jasno je svakome ko gleda širu sliku.

Komentari (1)

Sladjana

26.07.2020 21:21

Pravi patriota!!! Za njega i njegove postupke nema dna!!!