Presreo Unu Mali
printskrin

 

Presreo Unu Mali

printskrin

Presreo Unu Mali, Foto: printskrin

* Novinar Krika pratio ženu Predraga Malog

* Žena bila u šetnji sa bebom Unom

* Opozicija pala nikad niže

 

Najnovija meta novinara Krika je šestomesečna beba Una Mali, čiju majku su istraživači Krika spopali nasred ulice i pratili je do ulaza u zgradu pokušavajući da dobiju materijal za priču protiv Vučićevih najbližih saradnika, konkretno brata Siniše Malog, ministra finansija Srbije.

Zanimljivo je da je portal Krik pustio priču o Predragu Malom, a portal Javno.rs o sinu predsednika Danilu Vučiću isti dan kad je u našim medijima objavljen tekst "BIA otkrila plan o slomu Vučića", u kom su najavljen žešći udar na familiju predsednika i njegove najbliže saradnike.

Na snimku se jasno vidi da je Krik angažovao osobu da u stopu prati Milicu Andrić, nevenčanu suprugu Predraga Malog, inače rođenog brata ministra finansija Siniše Malog.

 

 

Pripremljen da obavi zadatak novinar u jednoj ruci drži diktafon, u drugoj mobilni telefon i polako u stopu prati majku koja gura bebu u kolicima. Jureći za pričom koja treba da ocrni Malog i Vučićeve najbliže saradnike, istraživač Krika nasred ulice i na prepad zaustavlja majku koja gura kolica, ispituje je, a potom i prati u haustoru, do samog ulaza u zgradu, što su snimile sigurnosne kamere.

Milica Andrić potvrdila je da ju je novinar Krika presreo nasred raskrsnice dok je bila u šetnji sa bebom.

- Dana kad je nastao snimak lice sa kamere mi je prišlo na raskrsnici dok sam šetala dete i postavilo mi pitanje da li sam joj majka ili sestra. Odgovorila sam da sam majka, nakon čega sam nastavila šetnju sa bebom u kolicima. Kasnije, gledajući snimke bezbednosnih kamera koji su mi pokazani, prepoznala sam lice. To je bila ista osoba koja mi je postavila pitanje na raskrsnici - ispričala je Andrićeva.

Aleksandar Vučić

Tanjug/Dimitrije Goll

Aleksandar Vučić, Foto: Tanjug/Dimitrije Goll

Izmišljali bolesti: Te ima rak, te mu seku nogu

U medijima koji učestvuju u kampanji protiv Vučića i njegove porodice često su objavljivani tekstovi u čijem fokusu su članovi Vučićeve familije. Tako su, primera radi, često navodili da je Andrej, brat predsednika države, vlasnik elitnog restorana u Beogradu. Iako nisu imali nijedan dokaz koji bi potvrdio tu tvrdnju i uprkos tome što je Vučić javno u više navrata govorio da njegov brat nije preuzeo poznati restoran, ista priča nekoliko puta dosad je objavljivana.

 

Bilo je izmišljotina i kada je zdravlje u pitanju, te su tako plasirali laži da Vučić da boluje od raka, a zatim i priče da će mu odseći nogu zbog bolesti...

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE JOŠ: