Hit Tvit
Printscreen
Hit Tvit

Printscreen

Hit Tvit, Foto: Printscreen

Večerašnja emisija "Hit tvit" na televiziji Pink zabeležila je rekordnu gledanost.

Gosti u studiju kod Verice Bradić bili su predsednik Srbije Aleksandar Vučić, profesor dr Branimir Nestorović i voditelj i novinar na TV Happy Milomir Marić.

Emisija je u vremenskom periodu od 21 sat kada je počela, pa sve do 22.45 sati zabeležila neverovatno rekordnu gledanost, na šta ukazuje i statistika gledanosti TV programa i TV kanala tokom večeri.

"Hit tvit" i televizija Pink bili su najgledaniji večeras u Srbiji, ali i šire na šta pokazuju parametri MakeTV Analytics i capi.ipsos.rs. Tokom emisije, predsednik Vučić, dr Nestorović i novinar Marić su razgovarali o gorućim temama za građane Srbije.

Hit Tvit

Printscreen

Hit Tvit, Foto: Printscreen

Bilo je reči o slučaju napada na Sergeja Trifunovića - lidera PSG-a, razgovarali su o epidemiji virusa korona, opoziciji i politici u zemlji, političkim spotovima, Kosovu i Metohiji, članstvu u EU, situaciji u Crnoj Gori, spotu u kome se pojavljuje predsednik Srbije i razgovara sa devojčicom o budućnosti Srbije.

 

Komentari (1)

ljubica

01.06.2020 11:44

Nije ni cudo? Posle brojnih nastupa Canka i Cede koji po hiljaditi put prezvakavaju jednu istu pricu, i kojima niko nista vise ne veruje Verica Bradic dovela goste koji imaju sta da kazu. Istini za volju to su tri najpopularnije licnosti u nasoj zemlji. Svaka u svom domenu razume se.