Putin odlikuje Vučića
Tanjug
Putin odlikuje Vučića

Tanjug

Putin odlikuje Vučića, Foto: Tanjug

U izveštaju TV Rusija, koji je trajao devet minuta i 50 sekundi, rečeno je da je na ulicama desetine hiljada ljudi koji su izašli da pozdrave Putina.

Pročitajte još:

 

U direktnom uključenju ispred Hrama Svetog Save izveštač televizije je naveo da je okupljeno "više desetina hiljada ljudi" iz raznih krajeva Srbije.

Preporučujemo još:

 

- Oni su došli da pozdrave ruskog predsednika Vladimira Putina, on je danas ovde najpopulraniji strani političar - naveo je izveštač, dodajući da su "svi veoma zahvalni Rusiji za podršku koju Rusija pruža Srbiji".

 

Ruska televizija Rusija 24 objavila je i snimak rekacije roditelja i ćerke Aleksandra Vučića na trenutak uručivanja ordena Aleksandar Nevski.

 

Oni su pratili dodelu preko televizije, izvestila je Rosija 24 uz komentar da je Anđelko Vučić "pustio suzu" videvši kako njegovom sinu Putin kači orden. Voditelj je napomenuo i da je Vučićev otac u prošlosti hteo da se preseli u Rusiju.

 

Izveštaj ruske Prve TV Rusije o poseti Putina bio je takođe prvi u udarnom dnevniku, trajao je više od osam minuta, uz komentar u najavi "Bratstvo zauvek".