VULINOV ODGOVOR HARADINAJU Ubico, spremićemo ti ćeliju u Nišu!

Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Srbije Aleksandar Vulin poručio je da će Ramuš Haradinaj odgovarati za zločine i da će njegova ćelija u Nišu biti spremna.

Aleksandar Vulin
Aleksandar Vulin, Foto: RAS

Vulin je, odgovarajući na Haradinajeve pretnje da će on i Marko Đurić biti uhapšeni ako uđu na Kosovo, istakao da će nastaviti da brani Srbiju i Srbe na Kosovu i Metohiji, čiju nezavisnost nikada neće priznati.

"Kada vam hapšenjem preti dokazani ubica i vođa jednog od najmoćnijih narko-klanova u Evropi onda morate da znate da je to, naravno, ozbiljno", rekao je Vulin novinarima.

Vulin je naglasio da je Haradinaj ratni zločinac, dokazani ubica žena i dece i da će pravda doći po njega, prenosi Radio-televizija Srbije.

"Mi ćemo sačekati, kao što smo čekali i sa ratnim zločincima iz Drugog svetskog rata da prođu decenije pre nego što su upoznali lice pravde. Sačekaćemo i Haradinaja", rekao je Vulin.

Vulin je zaključio da će Haradinajeva ćelija u Nišu biti spremna za njega i da će će za svoje zločine odgovarati.

 • Korisnik: Noble Anvil
  10/06/2017 - 18:58
  Ko je taj Vulin da nekoga, koga nijedan sud nije osudio za bilo kakav zločin,proglašava zločincem ? Bolje da preispita svoju prošlost i ulogu u krvavoj istoriji SFRJ.
  • protivnik lazova i prevaranata @Noble Anvil
   11/06/2017 - 10:00
   I treba da mu spremi celiju , ali i svoju celiju da spremi pored Haradinajeve , a svakako da u tim zatvorima treba da budu svi rukovodioci SPS-a (mislim na onih 30 "najvaznijih" ), mada bi u tim zatvorima trebali biti bar 70% sadasnje Skupstine - apsolutna vecina . Nema stranke koja nema kandidate za robiju .
 • Korisnik: OTAN
  10/06/2017 - 16:48
  Da je Srbija normalna,uređena država, te ćelije u Nišu bi odavno bile popunjene đacima S.Miloševića,M.Marković,Šešelja...
 • Korisnik: Vlak u snijegu
  10/06/2017 - 16:40
  Julin :" Mogu dauđem na KiM gde god hoću i kad hoću!". Pa što ne dođe u Prištinu kad je tako sposoban?!A ko je taj lik znaju svi koji su doživeli '90-te.Sledbenik,učenik i propagandista pogubne politike mama Mire i tate Slobe. Sada se predstavlja za "pravednika" koji sebi daje pravo da sudi drugima a,kao,ne zna šta je on osobno radio! Možda nije lično nikoga ubio ili silovao,ali to nisu uradili ni Hitler,Gebels ili Musolini,Pavelić...pa su opet proglašeni za zločince. E,Srbijo,ko vas predstavlja
 • Korisnik: valjevac
  10/06/2017 - 15:25
  Jesi mu to rekao u poster?Pa vi ste najveći ortaci u biznisu,mislis da smo svi 5 razred.Klosaru
 • Korisnik: deki
  10/06/2017 - 14:34
  jaki li ste na rečimaaaa....
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najnovije - Alo.rs