Aleksandar Vulin
RAS
Aleksandar Vulin

RAS

Aleksandar Vulin, Foto: RAS

Vulin je, odgovarajući na Haradinajeve pretnje da će on i Marko Đurić biti uhapšeni ako uđu na Kosovo, istakao da će nastaviti da brani Srbiju i Srbe na Kosovu i Metohiji, čiju nezavisnost nikada neće priznati.

"Kada vam hapšenjem preti dokazani ubica i vođa jednog od najmoćnijih narko-klanova u Evropi onda morate da znate da je to, naravno, ozbiljno", rekao je Vulin novinarima.

Vulin je naglasio da je Haradinaj ratni zločinac, dokazani ubica žena i dece i da će pravda doći po njega, prenosi Radio-televizija Srbije.

"Mi ćemo sačekati, kao što smo čekali i sa ratnim zločincima iz Drugog svetskog rata da prođu decenije pre nego što su upoznali lice pravde. Sačekaćemo i Haradinaja", rekao je Vulin.

Vulin je zaključio da će Haradinajeva ćelija u Nišu biti spremna za njega i da će će za svoje zločine odgovarati.

Komentari (9)

Pera Detlic

10.06.2017 14:09

Samo se vi ku*cite ja u rat zbog budala necu vise ici toliko da se zna.

zoran vukasinovic

10.06.2017 14:33

@Pera Detlic - kako ga nije stid rezi laje bez veze a zna da od toga nema nista.daj boze da to se desi ali g.vulin bez pasosa ne moze preci granicu na nasem kosmetu.zasto ne povede trubace za pristinu da srpska truba zatrubi na svom srpskom jerosalemu?

pametan

10.06.2017 14:54

@Pera Detlic - Ovaj se stvarno k-ci! Dokle pretnje,sta kukurice svaki dan,neka ga dovede ovde pa nek mu sudi- A sutra ce da se rukuju sa njim kao sa Tacijem.Koliko su pljuvali Tadica zbog kurtoaznog susreta sa tacijem a oni posle sa njim sto puta,tako se mora u politici..

deki

10.06.2017 14:34

jaki li ste na rečimaaaa....

valjevac

10.06.2017 15:25

Jesi mu to rekao u poster?Pa vi ste najveći ortaci u biznisu,mislis da smo svi 5 razred.Klosaru

Vlak u snijegu

10.06.2017 16:40

Julin :" Mogu dauđem na KiM gde god hoću i kad hoću!". Pa što ne dođe u Prištinu kad je tako sposoban?!A ko je taj lik znaju svi koji su doživeli '90-te.Sledbenik,učenik i propagandista pogubne politike mama Mire i tate Slobe. Sada se predstavlja za "pravednika" koji sebi daje pravo da sudi drugima a,kao,ne zna šta je on osobno radio! Možda nije lično nikoga ubio ili silovao,ali to nisu uradili ni Hitler,Gebels ili Musolini,Pavelić...pa su opet proglašeni za zločince. E,Srbijo,ko vas predstavlja

OTAN

10.06.2017 16:48

Da je Srbija normalna,uređena država, te ćelije u Nišu bi odavno bile popunjene đacima S.Miloševića,M.Marković,Šešelja...

Noble Anvil

10.06.2017 18:58

Ko je taj Vulin da nekoga, koga nijedan sud nije osudio za bilo kakav zločin,proglašava zločincem ? Bolje da preispita svoju prošlost i ulogu u krvavoj istoriji SFRJ.

protivnik lazova i prevaranata

11.06.2017 10:00

@Noble Anvil - I treba da mu spremi celiju , ali i svoju celiju da spremi pored Haradinajeve , a svakako da u tim zatvorima treba da budu svi rukovodioci SPS-a (mislim na onih 30 "najvaznijih" ), mada bi u tim zatvorima trebali biti bar 70% sadasnje Skupstine - apsolutna vecina . Nema stranke koja nema kandidate za robiju .