"BANDO JEDNA NEKULTURNA, SRAMOTA JE POZNAVATI VAS" Handanović osuo paljbu po opoziciji nakon brutalnih uvreda upućenih Biljani Popović Ivković!

Direktor CEBEF i član GO SNS Damir Handanović oštro je osudio brutalne seksističke uvrede koje je Nebojša Aleksić iz Saveza za Srbiju uputio državnoj sekretarki Biljani Popović Ivković.

Damir Handanović
Damir Handanović, Foto: Alo!/Vladimir Marković

- Imate li bilo šta drugo da ponudite ženama u Srbiji osim odvratnih stvari, bando jedna nekulturna? Znam da nemate, kao što nemate ni građanima Srbije osim krađe i punjenja sopstvenih džepova, u šta smo se i uverili. Sramota je poznavati vas, čak i preko televizije. Još jednom, stidite se, bando jedna - rekao je Handanović.

Podsetimo, Aleksić je bez srama rekao državnoj sekretarki da je "bolesna u glavu" kao i "da je dobra samo za navlačenje", a onda je otišao korak dalje pa joj je pretio i silovanjem!

"MALA, ŠTA KAŽEŠ NA JUTARNJE ŠTELOVANJE DONJEG TRAPA?" Đilasov čovek uputio Biljani Popović Ivković nikad ogavnije uvrede, pa pozvao na grupno silovanje državne sektretarke! (FOTO)

ISTORIJSKA IZDAJA JE UPRAVO POČINJENA! Traže Vučićev POTPIS! Dačić na čelu POBUNE!

- Mala, a šta kažeš na jedno jutarnje štelovanje donjeg trapa, ono na zornjaka, brzinski?! - samo je jedna u nizu mizoginih gnusnih uvreda Aleksića.

Bonus video

Pitali smo Aleksandra Vučića kada će biti uveden VOJNI ROK i šta piše u u ličnoj poruci od Putina

 

Povezane vesti

 • Korisnik: beks
  05/09/2019 - 13:37
  Jel ovo beše najbolji prijstelj Djogaja 😂😂
 • Korisnik: Mima
  05/09/2019 - 12:49
  Pitam se kako poštuju svoje majke, kad ovakve reči mogu uputiti jednoj ženi.
 • Korisnik: Kristina
  05/09/2019 - 12:39
  Opozicija se ponasa brutalno i sramno u svojim verbalnim napadima na vlast!
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi