Sergej Trifunović
EPA/Aleksandar Bačlija
Sergej Trifunović

EPA/Aleksandar Bačlija

Sergej Trifunović, Foto: EPA/Aleksandar Bačlija

Potpredsednik SNS Milenko Jovanov prokomentarisao je danas na Tviteru odluku Sergeja Trifunovića da Pokret slobodnih građana bojkotuje predstojeće izbore u Srbiji...

- U redu je to za bojkot izbora, ali hajde malo bojkotuj i vožnju automobila - napisao je Jovanov, aludirajući na nedavni incident kad je Trifunović izazvao saobraćajni udes na Novom Beogradu, a zatim pobegao ne sačekavši policiju.

Milenko Jovanov

printscreen

Milenko Jovanov, Foto: printscreen

Nakon objave bojkota od strane Trifunovićevog PSG-a, oglasio se narodni poslanik Vladimir Orlić.

- "Idu" oni "dalje", jašta. I to peške, kad su im vozila oduzeta zbog bežanja sa mesta udesa, jer im, eto - mačke padaju u nesvest od gladi, a još i ugrožene poplavom u stanu, pa ne mogu da uključe šporet i skuvaju sebi nešto. :) Struja i voda ne idu skupa, baš kao ni pamet i kokain... - napisao je Orlić.

Vladimir Orlić

printscreen

Vladimir Orlić, Foto: printscreen

Podsetimo, Pokret slobodnih gradana odlučio je da bojkotuje predstojeće parlamentarne izbore, saopštio je danas na pres konferenciji lider PSG Sergej Trifunović.

- Mi smo uvek za izbore, ali u ovom trenutku nema uslova za njih. Da bi se slobodni izbori dogodili, PSG će nastaviti borbu - rekao je Trifunović novinarima.