Aleksandar Vučić
Printscreen
Aleksandar Vučić

Printscreen

Aleksandar Vučić, Foto: Printscreen

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić večeras je doputovao u Vranje, gde se susreo sa građanima.

PROČITAJ JOŠ:

Vučić kaže da smatra da je ovo najveći skup u Vranju i zahvalio se građanima, te dodao da su "oni došli na skup zbog budućnosti Srbije", jer "Vranje i jug Srbije vole Srbiju svim srcem".

Vučić i Brnabić u Vranju

ALO!

Vučić i Brnabić u Vranju, Foto: ALO!

- Pozdravljam sve ljude koji su došli večeras. Hvala vam što ste se okupili u ovolikom broju. Niste vi ovde zbog nas, već zbog budućnosti Srbije. Vi razumete šta je Srbiji potrebno. Vranje je uvek branilo zemlju i bilo hrabro uz svoj narod. Vranje je znalo kako se čuva naš narod i kako se brani naša srpska trobojka - rekao je predsednik Vučić.

Predsednik Vučić započeo je danas kampanju "Budućnost Srbije" posetom Pčinjskom okrugu, obilaskom radova na izgradnji Koridora 10 u Grdeličkoj klisuri.

Vučić je danas boravio i u Aleksincu, gde su ga dočekali brojni građani, i gde je prisustvovao predstavljanju projekta za podršku razvoju Srbije kroz program "Norveška za vas".

Tu je iskoristio priliku da porazgovara sa ljudima koji su se okupili u Aleksincu sa namerom da ga pozdrave i iskažu zahvalnost za sve što čini za srpski narod i našu zemlju.

PREPORUČUJEMO:

Stanovništvo je sa oduševljenjem dočekalo predsednika i gledalo u njega kao u Boga, a potez jedne starije gospođe dugo će se prepričavati.

Nakon obilaska radova na Koridoru 10 uputio se ka Vranju.