Borci protiv kriminala i korupcije: Marija i Mario Spasić
promo
Borci protiv kriminala i korupcije: Marija i Mario Spasić
Borci protiv kriminala i korupcije: Marija i Mario Spasić, Foto:društvene mreže

 

Juče je na Fejsbuk profilu najavila da ima novi posao, i to ni manje ni više nego u MUP-u, tačnije u Policijskoj upravi Kruševac!
Kako smo saznali, zapravo još nije počela da radi nego se pohvalila unapred. Ni njen brat Mario Spasić svoju sreću zbog sestrinog posla u javnom sektoru nije mogao da zadrži za sebe, pa je i on brže-bolje na Fejsbuk profil postavio status, kojim čestita sestri na novom radnom mestu i ističe da je ponosan na nju!

 

Tvrdila da radi za Selakovića i Miću Jovanovića

Kako „Alo!“ saznaje, Spasićeva se svojevremeno hvalila i da je zaposlena u Ministarstvu pravde, što su u tom ministarstvu za naš list demantovali. A na njenom Fejsbuk profilu se moglo videti i da je navodno radila i kao šef kabineta Miće Jovanovića u vreme kada je bio rektor Univerziteta „Megatrend“.

- Mojoj sestri Mariji Spasić, kojom se ponosim i koja mi je velika podrška, javno čestitam zaposlenje u Ministarstvu unutrašnjih poslova Republike Srbije i znam da će opravdati poverenje. Skromnost je prva stepenica ka svakom uspehu - napisao je Spasić.


On je komentarišući za „Alo!“ zaposlenje svoje sestre u javnom sektoru u vreme kada je na snazi zabrana zapošljavanja istakao da se ona prijavila ranije, ali nije želeo da nam otkrije na kojoj funkciji će raditi.

 

Pre nego što se  zaposlila pohvalila se na Fejsbuku
Pre nego što se zaposlila pohvalila se na Fejsbuku, Foto: društvene mreže


- Zabrana zapošljavanja nije potpuna, već kontrolisana. Zar mislite da bih ja mogao da tolerišem nešto što je protiv zakona? Moja sestra je za taj posao aplicirala pre dve ili tri godine, sada je prošla sve provere i uskoro bi trebalo da počne da radi. To je sve što ja mogu i želim da vam kažem - rekao nam je Spasić.


Inače, Marija je na društvenoj mreži Fejsbuk prepoznatljiva po tome što stalno kači provokativne fotografije na kojima je oskudno odevena. Ona se, naime, ne libi i da postavi fotografije s letovanja na kojima je u kupaćem kostimu, kao i u haljinama koje više otkrivaju nego što pokrivaju, i to na radnom mestu, u kancelariji. Ako sve bude po planu i ne ispostavi se da i ovaj posao samo priželjkuje, stvarno verujemo da nas uskoro očekuje još mnogo takvih fotki iz Policijske uprave Kruševac!

Komentari (4)

S.S

13.11.2015 17:08

Mene su zvali iz Mup-a jer im treba kadar koi ima iskustva u odredjenim poslovima.Pre dve i po godine sam predao papire,prosao provere i onda je stupila zabrana.Jos uvek cekam i cekacu zato sto nemam vezu kao doticna. Tako da ta prica nepije vodu! Samo veza i sve se moze.

vitez

13.11.2015 20:03

@S.S - Nema ona sturčnosti ni obraza, odnosno morala, i to je najbolja veza. Ko je na ovo spreman uspeće.

Darlinka

13.11.2015 17:24

Koga briga za zabranu zapošljavanja? Mora da je žena stručna, a po slici i njen brat je baš baš stručan. Idem da se prijavim na oglas za ono japansko selo. Ovoliko retarda i gluposti u ovoj maloj zemlji je stvarno prevíše. Evo, i glava je počela da me boli.

kaka

16.11.2015 22:48

haha sas rednjom skolom aplicirala i sad [ored svih obrazovanih ljudi bas nju sredoskolku zvali ahahaahhaahahhahahaha