Sergej Trifunović
Alo!/Nenad Vujanović
Sergej Trifunović

Alo!/Nenad Vujanović

Sergej Trifunović, Foto: Alo!/Nenad Vujanović

Sergej Trifunović, lider PSG-a, pre nekoliko dana ponovo je izjavio da opozicija treba da izađe na izbore sledeće godine i ponovo na sebe navukao gnev Dragana Đilasa, lidera SSP-a.

Ovoga puta, njegova izjava razbesnela je i Vuka Jeremića, predsednika Narodne stranke, saznaje „Alo!” iz dobro obaveštenih izvora bliskih opozicionarima.

Pročitajte još:

 

- Đilasu ne odgovara izlazak na izbore kako zbog propalih protesta opozicije, tako i zbog sve većeg broja njegovih afera koje izlaze na videlo, a među kojima je najavljena istraga povodom korupcije u vezi s kupoprodajom sekundi na RTS-u. On je ubeđen da je Trifunović za izbore, pošto želi da dobije najviše glasova opozicionih birača i nametne se kao jedini lider u opoziciji - objašnjava naš izvor i dodaje da je izjava lider PSG-a iznervirala i lidera Narodne stranke.

Vuk Jeremić, Dragan Đilas

Alo!/Marko Marković

Vuk Jeremić, Dragan Đilas, Foto: Alo!/Marko Marković

- Jeremić je nakon afere o prisluškivanim razgovorima otišao iz Srbije na odmor u Tursku. On je svestan da su, nakon rečenice: „Je*asmo majku Srbiji i Crnoj Gori”, male šanse da ostvari dobar rezultat na izborima. Smatra da je potrebno vreme da se ovaj skandal zaboravi i zato nije za izlazak na izbore sledeće godine - zaključuje naš izvor.

Podsetimo, lider PSG-a smatra da treba izaći na naredne redovne izbore 2020. godine, te da pozivi za bojkot deluju kao još jedna u nizu ideja o podrivanju snage ljudi na protestima, uporedivši je s, kako je rekao, „jalovo vođenim protestima”.