Protest ispred Rektorata
Alo.rs
Protest ispred Rektorata, Foto: Alo.rs

Tokom jučerašnjeg svečanog obeležavanja dana Univerziteta u Beogradu došlo je do teškog incidenta, kada su predstavnici udruženja "1 od 5 miliona" ušli u zgradu rektorata Univerziteta u Beogradu i blokirali ulaz koji, uz stepenice, vodi u prostorije te institucije.

Tokom koktela je u jednom trenutku ušlo 10-ak predstavnika Udruženja "1 od 5 miliona", koji su u rukama držali, kako su rekli novinarima, "lažne diplome", koje su želeli da uruče učesnicima svečanostima.

Akcija na Gradini oduševila ministra! Dilerima se ne piše dobro!

AUTOR: Alo.rs/Tanjug/I.L. DATUM I VREME: 14.09.2019. 12:02 Ozbiljan trud pripadnika granične policije! Nebojša Stefanović, Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić Potpredsednik Vlade Srbije i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović rekao je, povodom otkrivanja tone i po marihuane na Graničnom prelazu Gradina, da je reč o jednoj od najvećih zaplena koju je srpska policija imala u poslednjih desetak godina.

Danas popodne je ponovo održan protest ispred zgrade Rektorata, a prema saznanjima naše redakcije okupljeni planiraju da ostanu do ponedeljka u zgradi Rektorata, a nabavili su i hranu, tačnije pljeksavice i sendviče.

 

BONUS VIDEO: Siniša Mali o povećanju plata i penzija