Aleksandar Vučić
Tanjug
Aleksandar Vučić

Alo!/Marko Metlaš

Foto: Alo!/Marko Metlaš

 

* Predsednik Vučić predvideo ovakav razvoj događaja tokom svog govora u Medveđi

* Predstavnici opozicije javno se dogovarali

* Političari koji predvode stranke sa beznačajnom podrškom traže da se formira prelazna vlada čiji će biti deo

 

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić istakao je tokom svog govora u Medveđi da su njegovi politički protivnici, iako različitih ideologija, spremni na ujedinjavanje samo sa jednim ciljem, preuzeti vlast bez ijednog glasa podrške i izbora.

Samo nekoliko dana kasnije ovo su potvrdili i predstavnici opozicije.

Pred američkim senatorima, sasuo sve u lice! Ponos i prkos se preplitali u nama, dok je Srbija gledala govor predsednika!

AUTOR: Alo.rs DATUM I VREME: 06.09.2019. 16:09 Jasna poruka Aleksandar Vučić, Foto: Predsedništvo Srbije * Otvoreno istakao svoj predlog rešenja za Kosovo * Senatori Džonson i Marfi došli u posetu Beogradu * Sastanak sa predsednikom Srbije održan u zgradi Predsedništva Dogovor Beograda i Prištine podrazumeva da i jedna i druga strana podjednako izgube, da bi obe strane pojednako dobile, poručio je danas predsednik Srbije Aleksandar Vučić posle razgovora sa senatorima Ronom Džonsonom i Krisom Marfijem.

Tako su se oko lideri LDP-a i Dveri, Čedomir Jovanović i Boško Obradović našli na istoj liniji sa zahtevom da se formira prelazna vlada.

Iako ideološki potpuno na različitim pozicijama, Jovanović i Obradović ubrzo su počeli da komuniciraju javno i iznose svoje predloge jedan drugom kako bi mogli doći na vlast.

Vučić iznervirano Amerikancima pokazao rukom! Napustio govornicu, šok na konferenciji za novinare! (FOTO)

AUTOR: Alo.rs/ M. I. DATUM I VREME: 06.09.2019. 13:13 Na početku konferencije za novinare bilo je primetno da nešto nije u redu.

Tako su u obzir došla sva sredstva, osim naravno, demokratskih izbora, pošto ni uža rodbina odavno ne glasa za njih.

Čedomir Jovanović Boško Obradović

printscreen

Foto: printscreen

 

Pravi rejting Obradovićevih Dveri prikriven je iza koalicije okupljene u Savezu za Srbiju, gde su još Dragan Đilas i Vuk Jeremić, dok je Čedin LDP odavno na nivou statističke greške.

Čedomir Jovanović Boško Obradović

printscreen

Foto: printscreen

Međutim, to ih ne sprečava da kuju planove i zahtevaju da baš oni budu deo prelazne vlade u Srbiji. Razlika je samo u nijansama, ali kada je u pitanju dolazak na vlast, nema sumnje da bi se brzo dogovorili.

Pročitajte i:

 

BONUS VIDEO: Goran Vesić predlaže novi zakon za trotinete

 

 

 

Komentari (2)

zagor

06.09.2019 22:19

Pa kakva prelazna vlada od lopova, narkomana i budala???? A i kako kad imaju 15000 glasova!!!!???

Laki

10.09.2019 21:52

Sto je babi milo to joj se i snilo, zla godina natera orla da se sa kokoskama druzi, pa tako se udruzili Smrka i bosko, hteli bi da vladaju ali malo sutra