Vojislav Šešelj
Alo!/Vladimir Marković
Vojislav Šešelj

Alo!/Vladimir Marković

Vojislav Šešelj, Foto: Alo!/Vladimir Marković

Jelena Milić, predsednica Centra za evroatlantske studije (CEAS), napala je Irinu Vukotić, voditeljku Televizije „Hepi“, optuživši je da nije stala u njenu zaštitu kada je lider radikala Vojislav Šešelj izjavio u programu da Milićeva ima picajzle.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Lider radikala Vojislav Šešelj je stao u odbranu voditeljke i poručio da niko ne može da ga spreči da govori istinu.

- Šta ona ima da napada Irinu Vukotić?! Niko mene ne može sprečiti da govorim istinu i da je iznosim javno. Protiv istine nema leka - kazao je Šešelj i nastavio u svom dobro poznatom stilu.

Milićka brutalno vređala dete Irine Vukotić

Printscreen: Youtube

Milićka brutalno vređala dete Irine Vukotić, Foto: Printscreen: Youtube

- Sušta je neistina da sam se ja mešao u privatni život Jelene Milić i nemam nikakvu nameru da se u njega mešam. Prvo, ona je za mene suviše matora, drugo pouzdano sam saznao da nema nijedan svoj zub i šta će mi onda takva. Kako je izgubila zube? Izgubila ih je zbog bliskih kontakata sa NATO podoficirima - rekao je lider radikala i nastavio:

- Da je ona dobila obične picajzle, to bi bila njena privatna stvar, ja se u to ne bih mešao. Te picajzle se prilično jednostavno leče, dovoljna je depilacija, mazanje živinom mašću i gotovo. Međutim, ona je promoter genetski modifikovanih NATO picajzli sa šlemom na glavi protiv kojih leka još nemamo - istakao je on i kazao da je to zbog toga nije hteo da sedne na stolicu gde je sedela Milićeva.
Podsetimo, Šešelj je pre skoro dva meseca odbio, gostujući u jutarnjem programu Televizije „Hepi“, da sedne na stolicu na koju je dan ranije sedela Jelena Milić, uz brutalan komentar da Milićeva ima picajzle, te da on neće da se sedne da se ne bi zarazio.

Komentari (6)

Miroslav Nikolić

03.10.2018 19:28

Šeki, Šeki, prof. dr Vojislave Šešelju, svaka Vam je ka' Njegoševa.

miroslav moric

04.10.2018 01:54

@Miroslav Nikolić - Tacno imenjace zato je dr odrapio 12 metara holandskih drva tj.njihove bukve noseci je na ramenima u 36 kvadrata gore dolje dok se paun djipa na travi u CG..

miki

03.10.2018 19:54

nrkad si ozboljna budala, a nekad pravi car:):)

Meda

03.10.2018 20:29

@miki - Da, i mene je razočarao koliko puta, al moram da mu priznam da je duhovit. Crkla sam od smeha.

filip

03.10.2018 20:42

Svaka mu cast, samo steta sto se toliko uzdrzao. A ovu zarazenu treba proterati

Ljube

03.10.2018 21:39

Za mene je poražavajuće da država Srbija parama svojih građana plaća 24/7 obezbeđenje Milićki, tom izrodu, izdajniku i NATO plaćeniku. Čudi me da joj niko do sada nije podmetnuo koru od banane ...