Borko Stefanović, Dragan Đilas
Tanjug

 

Borko Stefanović, Dragan Đilas

Tanjug

Borko Stefanović, Dragan Đilas, Foto: Tanjug

Na društvenim mrežama pojavio se snimak kako lideri Saveza za Srbiju Dragan Đilas i Borko Stefanović, vidno raspoloženi pevaju pesmu posvećenu nekadašnjem predsedniku SFRJ Josipu Brozu Titu.

Pročitajte još:

Snimak je očito nastao u nekoj kafani, a kako se na njemu vidi, Đilas i Stefanović prate ritam nekada popularne partizanske koračnice "Uz maršala Tita", koja je nastala tokom Drugog svetskog rata.

Preporučujemo još:

Sam tekst ove partizanske pesme "Ko drukčije kaže, kleveće i laže, našu će osjetit' pest", je u skladu sa politikom koju lideri Saveza za Srbiju Dragan Đilas i Borko Stefanović propagiraju. 

Analizirajući reči pesme, stiče se utisak da će se njihovi neistomišljenici loše provesti. 

Za sve one koji ne znaju značenje reči "pest", evo kratkog objašnjenja. Naime, ova reč znači označava stisnutu šaku ili pesnicu. Što dalje implicira, da svi oni koji ne budu razmišljali kao Dragan Đilas i Borko Stefanović, će osetiti "njihovu pesnicu".

Nakon toga Dragan Đilas im je prišao besan zato što su mu skandirali.

U verbalnom okršaju koji je usledio, na kritike da je njegova politika opljačkala naše roditelje i oterala čitave generacije u siromaštvo, Đilas je počeo da vređa, psuje, govori da su ludi i da treba da se lečimo. Tiradu je završio mizoginom i homofobnom psovkom: „Je*em li ti mater pedersku“, okrenuo se i otišao u pratnji telohranitelja.

 

Komentari (1)

Emilija

23.01.2019 09:32

Nije ni njima lako, ne znaju sta ce od dosade pa nasli da pevaju..