Slobodan Milošević, Marko Milošević, Mira Marković
EPA/Anja Niedringhaus
Slobodan Milošević, Marko Milošević, Mira Marković

EPA/Anja Niedringhaus

Slobodan Milošević, Marko Milošević, Mira Marković, Foto: EPA/Anja Niedringhaus

Kako pišu pojedini mediji, u krugu bliskom familiji Milošević sve su jače glasine o navodmom odlasku Marka Miloševića u jedan od pravoslavnih ruskih manastira.

PROČITAJ JOŠ:

Slobin sin, nekadašnji vlasnik "Madone", Bambilenda, dečko koji je voleo brzu vožnju i noseći gajbice stekao imperiju, odlučio je da se zamonaši.

- Svi bliski prijatelji čuli su za ovu priču. Jedni tvrde da je stoprocentno tačna, drugi samo da je to još jedan napad na pokojnog Slobodana Miloševića - otkriva izvor blizak Miri Marković.

Mira Marković

Profimedia

Mira Marković, Foto: Profimedia

Prema njegovim rečima, Marko se zamonašio u jednom pravoslavnom manastiru u Rusiji, a sve priče onih koji to raznose potkrepljene su činjenicom da Marka dugo niko nije video ni čuo.

PREPORUČUJEMO:

- Niko ne zna gde je i šta radi - kaže izvor.

Da bi potvrdili ili demantovali ove glasine novinari su okrenuli i suprugu nekadašnjeg predsednika SRJ Slobodana Miloševića Mirjanu Miru Marković. Na pitanje da li tačno da se Marko zamonašio, kratko je odgovorila:

- Ne želim o tim glupostima da razgovaram.

Vi porocenite šta ovaj odgovor znači i da li je po ovo još jedna od lažnih vesti ili će biti po onoj narodnoj: "Gde ima dima ima i vatre".