Ivica Dačić, Redžep Tajip Erdogan
Alo!
Ivica Dačić, Redžep Tajip Erdogan

Alo!

Ivica Dači, Redžep Tajip Erdogan, Foto: Alo!

Predsednik Turske Redžep Tajip Erdogan izjavio je da su odnosi Srbije i Turske izvanredni i da su na najvišem nivou u novijoj političkoj istoriji.

One su sledeće! Povlače priznanje nezavisnosti Kosova!

AUTOR: Tanjug/D.S. DATUM I VREME: 26.09.2019. 08:15 On je kazao da Kosovo u Interpolu, ako bude nekog glasanja, sigurno neće proći Ivica Dačić, Foto: Tanjug Ministar inostranih poslova Srbije Ivica Dačić izjavio je u Njujorku da će se broj zemalja koje će povući ili zamrznuti priznanje Kosova povećati do kraja godine, odnosno da će broj onih koje priznaju jednostranu proglašenu nezavisnost Kosova pasti na ispod polovine članica UN.

Erdogan je to rekao u četvrtak u Njujorku tokom kratkog susreta sa prvim potpredsednikom Vlade i ministrom spoljnih poslova Ivicom Dačić, u okviru generalne debate 74. zasedanja Generalne skupštine Ujedinjenih nacija.

Pročitajte još:

Ivica Dačić, Redžep Tajip Erdogan

Alo!

Ivica Dačić, Redžep Tajip Erdogan, Foto: Alo!

Kako je saopštilo Ministarstvo spoljnih poslova, prilikom srdačnog susreta sa šefom srpske diplomatije, turski predsednik je preneo da se raduje svom skorom dolasku u Srbiju i istakao je da se raduje tradicionalnom srpskom gostoprimstvu.

BONUS VIDEO:Pitali smo Aleksandra Vučića kada će biti uveden VOJNI ROK i šta piše u u ličnoj poruci od Putina

 

Komentari (1)

Dugopamtilo

28.09.2019 22:18

"Ko imao vere u Turcina,.........."