Vladimir Đukanović, Jugoslav Ćosić
Printscreen
Vladimir Đukanović, Jugoslav Ćosić, Foto: Printscreen

* Vladimir Đukanović, narodni poslanik i visoki funkcioner SNS-a gostovao je na televiziji N1 gde je ušao u oštru polemiku sa direktorom ove televizije Jugoslavom Ćosićem

* Đukanović je pitao Ćosića da objasni građanima Srbije zašto ova kompanija već četiri godine unazad posluje sa gubitkom

* Emisija koja je potom okačena na zvanični Jutjub kanal pomenute televizije isečena je, a deo koji se odnosi na poslovanje televizije čiji je Ćosić direktor programa - potpuno je izbačen!

- Zašto vam firma četiri godine unazad ima tolike gubitke? U EU bi vas pitali zašto imate tolike gubitke. Vlasnik ste druge firme, koja sa jednim zaposlenim ostvaruje plus, svaka čast - rekao je Đukanović.

- Ne razumem, kakvo je to pitanje, pa šta?! - upitao je zbunjeni Ćosić.

Pročitajte još:

 

- Sedam i po miliona evra imate gubitka za četiri godine. Kako isplaćujete plate za 140 radnika? Ili izbegavate da plaćate doprinos za porez na dobit. To bi građani voleli da znaju - kazao je Đukanović i dodao:

Vladimir Đukanović, Jugoslav Ćosić, Foto: Printscreen

- Koliko ste REM-u platili naknadu? Kako smete da imate politički program ako ste strana televizija? - upitao je narodni poslanik, a zatim izvadio pasoš iz džepa i rekao:

- Nismo u Luksemburgu, u Beogradu smo. Vi proizvodite program u Srbiji.

Ćosić je pokušavao da se opravda, ali mu to nije pošlo za rukom.

- Gospodine Ćosiću, bolje da ovde završimo, nemojte da se ukopavate dalje - zaključio je Đukanović.

Vladimir Đukanović, Jugoslav Ćosić, Foto: Printscreen

Naš portal objavio je sinoć vest u kojem je od reči do reči prekucan razgovor Đukanovića i Ćosića, a nekoliko minuta nakon toga emisija je okačena na Jutjub kanal, ali sa izbačenim spornim delom.

Đukanović za portal Alo.rs kaže da želi da veruje da je u pitanju greška uredništva, ali nažalost to teško da je moguće.

- Isečeno je celih poslednjih pet minuta koji se tiču poslovanja njegove firme. To je stvarno van svake pameti. Tih pet minuta isečeno je kao sekirom, nije čak puštena ni Ćosićeva odjava. Takva vrsta cenzura nije viđena u istoriji. Na stranu to što sam sinoć saznao da je emisija emitivana u Sloveniji, a ne u Beogradu - rekao je Đukanović za Alo.rs i rekao da je sreća samo što je dosta ljudi gledalo emisiju i uspelo da dođe do snimka u celini.

Neće mi se ovde šetati Vučić po Hrvatskoj. Neće mi biti gost u ovakvim okolnostima. Neće!

AUTOR: Kurir/D.S. DATUM I VREME: 11.09.2019. 08:36 Predsednički izbori, uoči kojih Milanović kampanju vodi uz slogan "Predsednik s karakterom", održaće se krajem godine Aleksandar Vučić, Foto: Predsedništvo Srbije * Kandidat za šefa hrvatske države vikao usred TV emisije * Iz Beograda odgovaraju da mrzi Vučića jer on štiti interese Srbije * Predsednički izbori, uoči kojih Milanović kampanju vodi uz slogan "Predsednik s karakterom", održaće se krajem godine Kandidat za šefa hrvatske države vikao usred TV emisije da, ako nasledi Grabar Kitarović, srpski predsednik neće biti njegov gost.

Bonus video

Srdačno pozdravljanje Ane Brnabić sa premijerom Luksemburga Gzavijerom Betelom!

 

 

 

Komentari (4)

branko

11.09.2019 09:30

Vladimire, odložio si Jugoslava na pravo mesto, na smetlište.

Sale

11.09.2019 13:54

@branko - Zar to mogu bizoni?

kalimero

11.09.2019 10:25

1. Poslovati sa gubitkom 4 godine i imati samo jednog kupca, koji je pritom offshore povezano društvo implicira na poresku evaziju (za koju je osudjen Berluskoni) 2. Poslovati sa visemilionskim gubitkom 4 godine (implicira da svrha osnivanja drustva i poslovanja nije sticanje profita već neki drugi, usudicu se reci lukrativni ciljevi npr “politički uticaj”

Sasa

11.09.2019 16:14

N1 je Americka televizija, a ne Srpska!