emir hadžihafizbegović
Vladimir Marković/Alo

 

emir hadžihafizbegović

Vladimir Marković/Alo

emir hadžihafizbegović, Foto: Vladimir Marković/Alo

 

Emir Hadžihafizbegović, koji koristi svaku priliku da pljuje Srbe, i ustaški pevač Tompson, koji otvoreno veliča NDH, Ante Pavelića i naciste, pa su njegovi koncerti zabranjeni širom Evrope, osim naravno u Hrvatskoj, opasno su se posvađali. 

Hrvatska

Printscreen

 

Naime, dva najveća mrzitelja Srba na Balkanu su ušla u klinč nakon što je glumac iz Sarajeva gostujući na jednoj televiziji rekao „da bi Isus Hrist, da je živ, zabranio Tompsona“.

Marko Perković Tompson

screenshoot/Facebook

 


Naravno, ubrzo je stigao i odgovor i od Tompsonovog menadžmenta, iz koga se može zaključiti da ustaški pevač „nema ništa protiv Srba, nego propagira mir i ljubav, dok bi Emir ponovo ratovao“.

Marko Perković Tompson

Promo

Marko Perković Tompson, Foto: Promo

 

„U dosadašnjoj Tompsonovoj karijeri od njegovih mrzitelja pojavljivalo se bezbroj odvratnih laži i izmišljotina... Titulu rekordera izgovorenih gnusnih laži i gluposti ipak dodeljujemo Emiru Hadžihafizbegoviću.

Marko Perković Tompson

Facebook

 

Zamislite, naveo je kako Tompson ima pesmu ’Srbe na vrbe’ i kako bi ga Isus, da je živ, zabranio, a njemu poručujemo: Tvrditi da Tompson ima takvu pesmu može da izmisli samo neki bolesni um svojom mržnjom prema drugim narodima, lažima i izmišljotinama, podmetanjima i podvaljivanjem kako bi se ljudi mrzeli samo potpiruje i zagađuje medijski prostor. Tompson nije pomenuo Srbe kao narod nikada, niti u jednoj svojoj pesmi, čak ni u pesmi ’Bojna Čavoglave’, u njoj spominje srpske dobrovoljce i četnike koji su napali njegovu zemlju“, navodi se u saopštenju i dodaje:

Ustaše

Profimedia

Ustaše, Foto: Profimedia

 

„Za razliku od Tompsona koji peva o svojoj ljubavi prema dragome Bogu, porodici i svojoj domovini, Hadžihafizbegović svojim izjavama, lažima i uglavnom baljezganjem zagovara ratovanje, ubijanje i pokušava ponovno zavaditi narod na ovim prostorima“, navodi se između ostalog u saopštenju.

 

Emir: Drogirani četnici

U poslednjem izlivu mržnje prema Srbiji Emir je bez problema izjavio kako „Srbija nije krenula u rat dok nije imala pet tona droge, pa hajde se ti bori protiv drogiranog četnika“.

 

Tompson: Za dom spremni

Pevač Tompson je praktično „oživeo“ ustaški pozdrav za dom spremni, pa su tako njegovi koncerti zabranjeni širom Evrope zbog propagiranja nacističke ideologije.

 

Komentari (1)

rada

02.06.2019 08:55

Pa on je u Srbiji (mislim na ovog glumca)docekivan kao neka velika licnost ,cak je ucestvovao i u nekim kvizovima o Srbiji,a ja koja sam Srpkinja iz CG i koja sam imala glavu da izgubim da se ne odvojim od Srbije,kad dodjem u Bg osjecam se ko zadnje gov*o.