Zorana Mihajlović i Dušan Bajatović
Alo.rs/ Vladimir Marković
Zorana Mihajlović i Dušan Bajatović

Alo.rs/ Vladimir Marković

Zorana Mihajlović i Dušan Bajatović, Foto: Alo.rs/ Vladimir Marković

Žestoka prepucavanja i svađe preko medija Bajatovića, koji važi za ruskog, i Zorane, koja slovi za američkog čoveka, mnoge su zabavljale i njihove epizode pratile su se iz dana u dan, a Bajatović kroz smeh kaže da će ova „nova sezona njihove serije“ biti još zanimljivija.

- A možda i potpuno promenimo koncepciju serije, videćemo - našalio se Bajatović, pa onda dodao:

- Zaista želim da verujem da će to biti saradnja dva profesionalca, a sa samo jednim ciljem, da se naprave što bolji rezultati u našoj zajedničkoj oblasti - naveo je on.

Preporučujemo:

Zorana Mihajlović, ministarka energetike i rudarstva, sa druge strane poručila je da će njena saradnja sa Bajatovićem zavisiti isključivo od toga kako on bude vodio „Srbijagas“.

- Zna se šta su moji zadaci kao ministarke energetike i rudarstva, a i planovi rada svih preduzeća unutar ovog sektora. Te planove rada je usvojila Vlada - poručila je ona i istakla da očekuje da se prave rezultati.

- Onoliko koliko direktor bude uspešno vodio preduzeće u skladu sa politikom Vlade Srbije i ovog ministarstva, toliko će saradnja biti uspešna. A ja volim da sam uspešna i da pravim rezultate. Ako to ne bude radio, zahtevaću odgovornost. Nema energetika, niti rudarstvo vremena nikoga da čeka. Ovo je vitalan sektor naše države - kazala je Mihajlovićeva za naš list.

Podsetimo, „Zorana Mihajlović nije informisana, gasa će biti dovoljno“, „Bajatović nije dobro radio“, „Tim Zorane Mihajlović nema šta da traži u ’Srbijagasu’“, „Slušam kako je Bajatović odličan direktor, a mnogo toga ima da se uradi u ’Srbijagasu’“, bili su samo neki od naslova koji su osvanuli u medijima i obeležili burnu saradnju Bajatovića i Mihajlovićeve.

Pročitajte još: