Vladimir Đukanović
Youtube/Printscreen
Vladimir Đukanović

Youtube/Printscreen

Vladimir Đukanović, Foto: Youtube/Printscreen

"Dugo, baš dugo, poznajem Andreja Vučića. Ponosan sam na to poznanstvo koje je odavno preraslo u prijateljstvo.

Andrej je čestit čovek koji drži do principa i svako ko ga poznaje zna da ne trpi nerad i nepoštene ljude. Ipak, kako je brat predsednika države, a svakako i neko ko punim srcem daje svoj neverovatno veliki doprinos u pobedama SNS na izborima, jer se izborima, posebno izbornom statistikom, bavi na najvišem nivou, on je meta protivnicima. Meta koja nema pravo nigde da odgovori, jer bi se to karakterisalo kao zloupotreba medija od strane porodice Vučić. Zato on ćuti, trpi i radi na terenu. Napadaju ga anegdotne ličnosti koje mu nisu do kolena, ni po znanju, ni po marljivosti. Nema ko mu ne smešta, pa čak i oni koji su navodno naši, no njima neka ide na čast.

Andrej je dakle meta, jer ne može da se brani, a preko njega ključna meta je njegov brat. Izmišljotinama protiv Andreja pokušava se najprimitivnija kriminalizacija Aleksandra. Tako se o Andreju može pročitati da je vlasnik "Franša", najbolje zemlje u Sremu i Bačkoj, da je falsifikator pasoša za Al Kaidine teroriste, da je prevezao tanker kokaina iz Kolumbije, da drži narko-kartele, da je vlasnik "Hlev i kifle" brenda... Andrej je zapravo sve, vlasnik i naših života, a čim je to on, onda mu je brat valjda gospodar svega, autokrata, šef mafije i sl.

Jadno i primitivno, ali mi koji znamo Andreja uz njega smo i borićemo se ponosno sa njim za nove pobede SNS i njegovog brata. Bitangama koje sve ovo čine protiv njega, a posebno ološu iz naših redova, neka služi na čast napadanje nekog ko ne može da se brani."