Vladimir Đukanović
Youtube/Printscreen
Vladimir Đukanović

Youtube/Printscreen

Vladimir Đukanović, Foto: Youtube/Printscreen

Marinika je pokušala da se izvuče okrivljujući Đukanovića za otkazani duel. Tako je na svom Tviteru napisala: 

- Đukanović je kao kukavica već 2 puta pobegao iz emisije u koje smo zajedno pozivani - o čemu mogu da posvedoče urednici Instajdera i Jutarnjeg TV Prva. Slao je koleginice. Kao što sam i rekla urednici RTV, bila sam sprečena, a "hrabrog" Đuku pozivam da nam zakaže duel na RTS-u - napisala je Marinika.

PROČITAJ JOŠ:

Međutim, Đukanović joj je odmah odgvorio:

- Marinika, zašto lažeš? Odgovori na prosto pitanje - zašto si iz čista mira otkazala zakazani TV duel kod Ljubice Gojkić? - napisao je.

Pri tom, dodao je i da nema tu moć da zakazuje emisije na televizijama, poput njenoh šefova.

- Da dodam, Marinika, ja ne uredjujem RTS, ali pošto je Djilas navikao da uredjuje medije i zakazuje emisije, evo neka ti zakaže duel sa mnom na N1. Valjda sa te televizije nećeš da bežiš? - napisao je Đukanović.

Šef dilera zvani Tocilo pao u spektakularnoj akciji MUP-a! (FOTO)

AUTOR: Alo.rs/M.Č. DATUM I VREME: 14.11.2019. 16:13 - 14.11.2019. 16:27 Popadali u Mladenovcu! Mladen Novaković-Tocilo, Foto: MUP Mladen Novaković (37), zvani Tocilo, iz Amerića kod Mladenovca uhapšen je jutros u policijskoj akciji u kojoj je zaplenjeno 77 kilograma heroina. POTVRĐENO PISANJE ALO.RS Ministar policije se upravo obratio javnosti - Velika akcija službi bezbednosti nadomak Beograda!

Na njegova pitanja Marinika još nije odgovorila.

BONUS VIDEO: