Aleksandar Vučić, Vladimir Putin
Alo!

 

Aleksandar Vučić, Vladimir Putin

Alo!

Aleksandar Vučić, Vladimir Putin, Foto: Alo!

 

 

"VERUJMO U BOLJE SUTRA" Siniša Mali čestitao Uskrs svim pravoslavnim vernicima!

V. Putin: Poštovani gospodine predsedniče! Drago mi je da smo se ponovo sreli.

I naravno, srdačno se sećam gostoprimstva koje ste pružili ruksoj delegaciji tokom naše posete Beogradu 17. januara. Tada su pregovori promovisali širenje naše interakcije, intenziviranje bilateralnih odnosa. To se ogleda u obimu trgovine, on je skroman, ali se i dalje povećao u protekloj godini za dva posto.

PREDSEDNICI U PEKINGU Vučić čestitao Uskrs Vladimiru Putinu na ruskom jeziku! Glavna tema Kosovo, rešenje na pomolu! (FOTO)

Mi održavamo stalne kontakte na političkom nivou između naših ministara spoljnih poslova. Odnosi se razvijaju u tako osetljivom području kao što je vojno-tehnička saradnja, vojna interakcija.

Aleksandar Vučić, Vladimir Putin

Alo!

Aleksandar Vučić, Vladimir Putin, Foto: Alo!

Drago mi je što imam priliku da se sretnem sa vama na marginama današnjeg događaja, da razgovaramo o bilateralnim odnosima i o situaciji u regionu.

A. Vučić: Gospodine predsedniče, dragi Vladimiroviču, dragi prijatelju! Drago mi je da smo se sreli danas.

Pre svega, želeo bih da napomenem da je vaša istorijska poseta Srbiji bila od velike važnosti za dalji razvoj naših odnosa, odnosa Srbije i Rusije.

EMOTIVAN GOVOR SRPSKOG PREDSEDNIKA Aleksandar Vučić pričao o porodici: Milica je još maloletna, 17 godina je pre neki dan napunila, a Vukan će uskoro dve godine...

Vaša poseta je donela mnogo konkretnih rezultata, ali ova poseta je bila sa dušom, jer je dodirnula dušu svih građana Srbije.

Aleksandar Vučić, Vladimir Putin

Alo!

Aleksandar Vučić, Vladimir Putin, Foto: Alo!

Hvala vam još jednom na velikoj podršci u razvijanju najboljih političkih odnosa između naših zemalja.

SASTANCI OD PRESUDNOG ZNAČAJA Vučić razgovarao sa predsednikom Belorusije Lukašenkom (FOTO)

I moram da izrazim svoju zahvalnost za vašu podršku teritorijalnom integritetu i suverenitetu Srbije, jer podržavate našu zemlju u svim svetskim organizacijama. Ovo je vrlo važno pitanje za nas, kao što znate.

Imamo veliki pritisak zbog Kosova. Mnogo vam hvala za vašu nedvosmislenu podršku.

OTKRIVAMO TAJNI SPISAK SRBA ZA ODSTREL Britanska služba kreće u obračun na Balkanu! Na udaru su OVI političari, oficiri i vladike!

I još jednom moram naglasiti da je naš zajednički uspeh stalno povećanje trgovine. Imamo interakciju u mnogim oblastima. I mislim da u energetici, infrastrukturi, inovacijama, tehnološkom razvoju treba da ojačamo i ojačamo naše odnose.

Hvala vam još jednom za današnji sastanak.

PRESUDAN SASTANAK Vučić nastavlja posetu Kini: Predsednik Srbije danas sa Putinom! Glavna tema - KOSOVO! Sve karte su na stolu!

Danas je Veliki petak. Želim vam srećan i blagoslovljen Uskrs, blagostanje i sreću našem bratskom ruskom narodu.