Vladimir Đukanović
Twitter printscreen
Vladimir Đukanović, Foto: Twitter printscreen

* Vladimir Đukanović zamalo da dobije fras sinoć posle dramatične utakmice trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona između Kopenhagena i Crvene Zvezde

* Đuka je ovog puta pred sve nas izlio toliko količinu emocija, uz zamalo suze

* On je jutros nastavio, poželevši sreću i fudbalerima Partizana koji sutra u Turskoj igraju meč od kojeg im zavisi evropska sudbina

Vladimir Đukanović, poslanik Srpske napredne stranke i osvedočeni navijač Crvene zvezde, zamalo da dobije fras sinoć posle dramatične utakmice trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona između Kopenhagena i crveno-belih.

Pročitajte još:

Posle 1:1 u regularnom toku ušlo se u produžetke, Danci su, s igračem više, imali nekoliko prilika da izbace Zvezdu i pre izvođenja jedanaesteraca, a tek su penali bili rizični za one s slabijim srcem.

Da u Đukinim nedrima kuca (crveno-belo) srce junačko svedoči ne samo činjenica da je preživeo četiri promašena penala Zvezde i pet Danaca, uz sve one sjajne odbrane Milana Borjana, nego i video koji je vrlo brzo okačio na društvene mreže.

Srpski ministar u vreloj akciji sa TRANSVESTITOM! Isplivao snimak, drže ga u šaci!

AUTOR: Srpski Telegraf/ Alo.rs/ N.M. DATUM I VREME: 14.08.2019. 11:57 Strane službe imaju snimke jednog srpskog ministra u vrućoj akciji s transvestitom.

Đuka je ovog puta pred sve nas izlio toliko količinu emocija, uz zamalo suze, da ovo prosto morate pogledati.

- Dragi prijatelji, ovo valja doživeti. Ovo je, ovo je nešto najlepše, zato volimo Zvezdu (diže desnu pesnicu u vazduh - prim.aut.), zato što samo sa njom ovo može da se doživi! Oni su sve učinili, ali sve učinili da nas izbace, krali nas u Beogradu, izmišljali penal, ovde su hteli da nas pokradu, 70 minuta igramo s igračem manje, navlači sudija celu utakmicu za njih!

Borjane, Borjane care! Ne znam šta da kažem! Ovo je nešto najlepše što može da se doživi! Hvala ti Zvezdo, najveća ljubavi na svetu! Idemo, idemo dalje, mi možemo sve! Napred, Zvezdo! - uskliknuo je Đuka gotovo plačućim glasom, s pesnicom u vazduhu, sveže vozbuđen zbog šoka koji je pretrpeo - napisao je Đuka.

On je jutros nastavio, poželevši sreću i fudbalerima Partizana koji sutra u Turskoj igraju meč od kojeg im zavisi evropska sudbina.

Bonus video

Helikopter na Novom Beogradu