OTKRIVENA ĐILASOVA PREVARA Hteo da izađe na izbore, pa doselio 300 ljudi na Stari grad! Sve uradio smišljeno i sa jednim ciljem

Posle izbora počeli da se odjavljuju sa svojih adresa.

Dragan Đilas
Dragan Đilas, Foto: prinstcreen

Otkrića do kojih je Objektiv došao o naprasnom naseljavanju Starog grada u mesecima pre izbora i odseljavanju posle njih, pa čak i visokopozicioniranih funkcionera njegovog bloka, kako bi mogli da glasaju i kandiduju se za opštinsku vlast, pokazuju da je Dragan Đilas preko svojih satelita ipak brižljivo planirao izlazak na izbore, doduše samo tamo gde se nadao da će ostvariti neki izborni rezultat.

Naime, tokom maja i juna na opštinu Stari grad doselilo se oko 300 ljudi, od kojih se veliki broj ubrzo posle izbora počeo odjavljivati sa svojih novih adresa i vraćati na stare adrese na drugim beogradskim opštinama.

Da sve bude interesantnije, kako Objektiv saznaje, među njima su čak i tri funkcionera Đilasovog političkog bloka, koja su se prijavila ni manje ni više nego svi na istu adresu kod svoje partijske drugarice.

Naime, dok je Nikoli Vilotijeviću očigledno nova adresa bila potrebna da bi mogao da da svoj glas, Ljubivoje Tadić i Ognjen Ogrizović postali su Starograđani prvih dana juna očigledno samo da bi mogli da budu na listi ovog dela opozicije.

Prema rečima stanara iz jedne od ulica u centru Beograda (adresa i imena poznati redakciji), u prvim danima juna dobili su nove “komšije” iz opozicije i to svu trojicu gore navedenih na istoj adresi kod njihove partijske drugarice Milice Vulić. Za nove komšije su saznali u isto vreme i kada su počeli da dobijaju pozive za glasanje.

Za neupućene, Milica Vulić bila je druga na listi “Čuvamo Stari grad – Ujedinjena opozicija” iza koje je stajao Marko Bastać, Tadić prvi, a Ogrizović se nalazio na šestom mestu.

– Ne možete biti na listi za izbore ukoliko nemate prebivalište na opštini, tako da je trka za odbornička mesta očigledno inspirisala i Tadića i Ogrizovića da se “presele” neposredno pre izbora kod drugarice Milice i odjednom postanu stanovnici Starog grada. Što se tiče Vilotijevića, inače jednog od Bastaćevih najbližih saradnika, on se malo pre izbora prebacio na Stari grad, ali se odmah po završetku istih i odjavio i vratio nazad na svoju adresu na Zvezdari gde je i prethodno bio – kaže naš dobro obavešteni sagovornik iz opštine Stari grad, koji ističe da je parodija još veća s obzirom na to da je Vilotijević u Đilasovoj Stranci slobode i pravde vodio zapravo odbor na Vračaru.

Lažna prijavljivanja na adresama i iznenadno naseljavanje Starog grada mogla su imati samo jedan cilj, a to je pokušaj da se dobiju izbori na ovoj opštini, u čemu Bastać ipak na kraju nije uspeo.

 

Povezane vesti

 • Korisnik: Duko
  05/07/2020 - 19:37
  Jao, ovo kao da je humoristička serija.
 • Korisnik: Milanche
  05/07/2020 - 16:44
  Đilas je ispao, baš jadan.
 • Korisnik: Ana
  05/07/2020 - 16:27
  Postoji li jadniji lik od ovog Djilasa?! Non-Stop se bavi podmetanjima, obmanama, prevarama.
 • Korisnik: Jelena
  05/07/2020 - 15:56
  Pitam se da li ss od Đilasa nešto drugo i može očekivati osim neke podvale i prevare
 • Korisnik: Miki
  05/07/2020 - 14:20
  Djaba mu sve to sto radi,kada nema vecinsku podrsku gradjana!
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi