Dragan Đilas
Twitter Printscreen
Dragan Đilas

Ilustracija

Dragan Đilas, Foto: Ilustracija

Građani širom Srbije su ustali u znak protesta protiv svih onih koji su navijali za korona virus protiv države Srbije želeći što više žrtava kako bi politički profitirali na mrtvima.

Širom Srbije je odzvanjalo: "Đilase lopove"

Jedan od lidera opozicije je povodom toga izjavio:

Dragan Đilas

Printscreen

Dragan Đilas, Foto: Printscreen

Međutim, ono što je zaboravio je kako je on to svojevremeno udarao na porodice svojih političkih protivnika, naročito ne štedeći decu.

Dostojanstvena Srbija glasno je rekla "NE" lupanju u šerpe i nasilju u korist manjine koja preko nesreće naroda želi da se dokopa vlasti.

 ”Snimaš” pita Đilas kamermana pre nego što počne loša gluma, plakanje i strašne i ružne optužbe na račun predsednika Vučića. Aleksandar Vučić kao i bilo ko iz naše stranke NIKADA nisu javno pomenuli Đilasovu decu. Za razliku od nas, Đilas se bavio Vučićevom decom. Đilas je na naslovnim stranama svojih novina, Danas i Vreme, objavljivao slike Vučićeve dece. U istim novinama lažno su optuživali Vučićevu decu i širili neistine o njima. Kada se Vučićev sin razboleo Đilasovi saradnici su mu preko društvenih mreža poručivali da ”završi na respiratoru”. Linč političkih protivnika u Srbiji je uveo baš Dragan Đilas. Pa on je slao crnogorskog kriminalca Marka Bastaća na vrata mog stana. Isti taj Đilas je slao kolonu demonstranata da stoje ispred moje zgrade i prete meni i mojoj porodici. I sada bi Đilas da za ono što on radi optuži druge iako to ne rade. To se zove zamena teza. I loša gluma.

 

Komentari (7)

Рума

04.05.2020 08:05

ђиласе,а наша деца и ми старији се не плашимо и не преживљавамо стрес када ти и твоји не носите,вешала,не претите убијањем.Тако се не долази до власти.Такву власт нерод неће.

Natasa

04.05.2020 11:16

A kako objasnjava deci dok lupa od serpe ? Na trpezarijskom stolu u pozadini knjiga sa kukastim krstom? Kako to objasni deci ? Godinama vucicu napadaju i prete deci njegovoj ,to im smesno.psuju nam bake ,majke ,udaraju zene? Kako to objasnjava deci ? I nije to ljudi,vec nemoc i bes,jer eto i da jeste sns organizovao bakljadu ,gde problem ,organizuj i ti ,ali ti nemas ni dva luda sergeja koji je jedva nasao onaj krs od 250w da se hvali sa tim na twiteru i onu baku maltetira i pljuje ..

NataschaNata

04.05.2020 11:19

Ovo je sve montirana gluma..cudi me da ga sergej nije bolje naucio da glumi...kako je vucicevoj zeni i majki kad svaki drugi dan godinama im decu hapse ,ubijaju,pljuju,nisu ispostovali ni danila kad se razboleo..hoce djilas gradjanski rat,,ali nema sa kim,jedva skupin30 ljudi ,zato mu i trebaju ustase i siptari u izborima i neredima.

Natasa

04.05.2020 11:25

Koja je ovo politika? Trazili su vladu ,sad ne idu u skupstinu ,7 god samo platu uzimaju.ko psi lutalice sede na stepenistu ,od njih 35 niko nije ustao i rekao dve reci javnosti,sem psovki i pretnji i svadjanja sa penzionerima.mislim da je njih bilo i previse.nemaju ni pet glasaca ,a bes im velik kao da imaju armije.nego oni bi na silu te pare i kasu koju vucic pominje da je puna..a decu sam uci hitlerovim knjigama ,i to je pametnom dosta.da imaju malo dostojantsva povukli bi se .placenici ..

Jovan

04.05.2020 14:35

Čoveče kako se ne gadiš sam sebe odvratan si !

Luka

04.05.2020 20:10

A sto si ocekivao ubogi Djilasu,pretis i pozivas na linc drugima,a zaboravljas da batina ima dva kraja.

Hhahaha

05.05.2020 01:34

Ne vide đilasovi botovi dalje od nosa