Dragan Đilas
Tanjug/Filip Krajincancic
Dragan Đilas

Tanjug/Filip Krajincancic

Dragan Đilas, Foto: Tanjug/Filip Krajincancic

Lider Saveza za Srbiju, tajkun Dragan Đilas, koji od predsednika Aleksandra Vučića zahteva da abolira učesnike nasilnih protesta i upada na RTS, dok je bio na vlasti zahtevao je najstrože kazne za demonstrante i hteo da ih tera na višegodišnju robiju!

Đilas je tada, dok je RTS bio njegova zlatna koka preko koje je uzimao milione, tražio robiju za svakog ko se usudi da priđe toj televiziji.

Pročitajte još:

 

"Dobio sam podatak da imamo skoro deset puta više povređenih policajaca nego ovih koji su uništavali Beograd. Bez obzira što ja potpuno razumem da je ovde bilo puno dece od 15, 16 godina kojima je neko manipulisao, mislim da ne sme nikad više da se dozvoli u ovom gradu, da ako se nešto slično pokuša, ne daj bože desi, da imamo 10 puta više povređenih policajaca nego ovih mladih ljudi koji smatraju da treba iz bilo kojih razloga da uništavaju sve oko sebe. Mislim da je dogovornost države da sve koji su učestvovali u ovome, a videli smo snimke kako upadaju u RTs i gađaju policajce, oni treba da budu osuđeni na dugogodišnju robiju", rekao je Đilas svojevremeno.

Dragan Đilas i Jelena Anasonović., Foto: Printscreen

Potpredsednik Srpske napredne stranke Milenko Jovanov prvi je na svom Tviter nalogu okačio ovaj video, a u nastavku pogledajte kako je nekada govorio Dragan Đilas.