Dragan Đilas
Tanjug
Dragan Đilas

Tanjug

Dragan Đilas, Foto: Tanjug

Naime u paničnom strahu da će izgubiti svoje poslednje uporište, Dragan Đilas je još jednom potvrdio da ne bira sredstva u obračunu sa onima koje parama ne može da kupi.

Tako se po njegovm nalogu, tradicionalni izvršilac prljavih poslova Dragana Rakić usudila da napadne najveću intelektualku u DS-u, Vidu Ognjenović.

Oko 60 ljudi predvođenih aktuelnom potpredsednicom DS Draganom Rakić upalo je u centralu Demokratske stranke u Beogradu gde su polomili glasačke kutije i pocepali listiće.

"Vi ste lažna potpredsednica stranke. Vi govorite članovima Glavnog odbora DS", poručila je Vida Ognjenović Rakićevoj.

Pale su teške reči. Rakićeva je poručila da su nezakonito u prostorijama i da krše statut, kao da oni više iz centrale neće ići. 

Balša Božović kaže da je šokiran onim što je Zoran Lutovac učinio.

Nakon ovih silnih incidenata u sedištu stranke, glumac Branislav Lečić izabran je za predsednika Demokratske stranke, saopšteno je na konferenciji za medije na kojoj su predstavljeni rezultati Izborne skupštine.

Dragan Đilas

Printscreen

Dragan Đilas, Foto: Printscreen

Dragan Đilas, jedan od lidera opozicionog bloka, redovno iznosi mišljenje kako su stub svakog demokratskog društva objektivni mediji, je izgleda naprasno promenio mišljenje. 

Neslaganje Dragana Đilasa sa izveštavanjem televizije N1 je potpuno zbunilo sve one koje su upućeni u političke tokove u Srbiji. 

Nameće se pitanje, ukoliko bez ikakve funkcije, Dragan Đilas ima smelost da napada novinare i samu televiziju koja je pod njegovom direktnom kontrolom, šta bi se dogodilo sa ostalim medijima nad kojim nema apsolutno nikakav uticaj ukoliko bi se domogao vlasti? 

Pročitajte još:

Komentari (1)

Jovan

27.09.2020 18:46

Čovek ne zna gde udara, da li je pošo ili došao...Čuj, on zna nešto o demokratiji, ha, ha,ha