Dragan Đilas
Printscreen
Dragan Đilas

Printscreen

Dragan Đilas, Foto: Printscreen

- Predsednik Vučić manipuliše medijima kojer je stavio pod kontrolu, mi upravo radimo na platformi koju ćemo poslati Evropskom parlamentu. Mi moramo da se izborimo sami da imamo izbore i da na njima dođe do promene vlasti. Minimum svega je RTS i mediji, kaže Đilas.

Verica Barać, nekadašnja predsednica Saveta za borbu protiv korupcije, je govorila kako su mediji u Srbiji bili zarobljeni preko Đilasa i Šapera. Oni rade sve što je kontrola medija, kupuju minute unapred, plaćaju avansno, i time jako utiču na medije, govorila je Barać.

Poslušajte:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (2)

Djido75

11.01.2021 18:06

Kad je bio na rts pinku..

Dragan

12.01.2021 08:08

@Djido75 - Zato ga ima na televizijama N1i NS listu Danas i NIN . To su Stranacke televizije sto pisu protiv vlasti pa u redu nego sto u svakoj njihovoj prici su izrazi mrznje i pretnje . Sve izjave protiv vlasti su i protiv Srbije,svakim danom sve su napadniji i pisu i iznose sve vise lazi i gledaju da u svetu omalovaze Srbiju. Kad su te televizije pozvale predsednika drzave Vucica da gostuje u nekoj emisije,a niko nije branio Djilasu da gostuje u RTS ali on jedini voli da dodje sa MOTORNOM TESTEROM