Dragan Đilas, Boško Obradović
Tanjug/Tanja Valić
Dragan Đilas, Boško Obradović, Foto: Tanjug/Tanja Valić

Boško Obradović, lider Dveri, ogorčen voljom naroda, rešio je da otpočne štrajk glađu ispred Skupštine Srbije, a sve pod izgovorom da na taj način želi da očuva Kosovo i Metohiju u sastavu Srbije.

On se oglasio na na društenim mrežama i obelodanio svoje namere, jasno usmerene protiv predsednika Srbije, Aleksandra Vučića.

Boško Obradović

Twitter printscreen

Boško Obradović, Foto: Twitter printscreen

Jasno je da Obradović ima druge namere. 

Naime, Fašistički lažovi Dragan Đilas i Boško Obradović su falsifikovali izjavu predsednika Srbije, Aleksandra Vučića, koja je nastala 5. maja 2019. godine, a onda direktno putem medija koji je pod kontrolom Đilasa plasirali vest u javnost, imajući za cilj urušavanje kredibiliteta predsednika Aleksandra Vučića.

Tekst o Kosovu i Metohiji je portal direktno.rs koji je pod kontrolom Dragana Đilasa objavilo danas sa ciljem da se obmanu građani Srbije. Izjava koju je predsednik dao prošle godine za televiziju Pink je izvučena iz konteksta i plasirana na današnji dan.

Ovo je jasan dokaz Đilasove manipulacije. 

Đilasova laž

Printscreen

Đilasova laž, Foto: Printscreen

Predsednik Vučić je izjavu za televiziju Pink dao 5. maja 2019. godine.

Jasno je da je ovo još jedan primer falsifikovanja fašističkih lažova Boška Obradovića, Dragana Đilasa i Đilasovog urednika portala direktno.rs, koji je uveliko poznat narodu jer je bludničio nad maloletnicom.

 

Komentari (7)

Marija

10.05.2020 14:48

Kako je tuzno, da nema Djilasa i Obradovica ni parlament nebi imao temu za raspravu. Srbija nema nikakvih problema svi su reseni/*blago nama/ jer se celo vreme parlamentarne rasprave trosi samo na Boska i Djilasa, I eto zbog cega placamo rad parlamenta.svi oni trose pare gradjana Srbije a pricaju ono sto im je volja a ne da resavaju probeleme u Srbiji.

branka met

10.05.2020 15:02

Neinventivni nazovi intelektuaci iz kruga dvojke žele da se bave visokom politikom?! Da nije žalosno, bilo bi smešno. Ljudi bez ikakvog političkog kredibiliteta misle (kao mali Đokica!) da ako puste u etar dve-tri laži da su političke gromade. Treba ih obavestiti da je prošlo doba fašizma i Gebelsove propagande.

tatamata

10.05.2020 15:34

Obradovicu,joj....nemoj se vise drogirati molim te,zar sad? ma daj...mislio si ne valja prva zena,pa sad druga....jezi ti onaj pedofil? pa da ispitamo aaaa?

Stevo Nakurcov

10.05.2020 18:19

A nije to strajk gladju to su oni poceli Bajramski post

vlajko

10.05.2020 19:53

Iskren da budem, ja bi njemu ZABRANIO zakonom da jede SRPSKI HLEB, molim lepo, on da cepa Srpsku zastavu, ko je on, Mamu li mu j..... Čivutsku, A hoće platu iz Skupštine, za Gulag, momentalno, nije ga sramota tolike vekovne krvi date za Srbiju, on će ceoati zastavu, STOKA.

šane

10.05.2020 20:23

ljudi. ovo je prosto. ovako od DOSa koji se raspavo , svi su uradili domaći zadatak od zapada, idite hronoloski, uzimali ,, honorar,, e kad su pročitani trazili druge likove a oni ostali u skhpstinu, treba im novac , pa se javljali mladji besplatno skolovani, dzaba im škola, razlika od besplatnog i dzaba, pa se formira nesto sto koristi djilasu , smejulji se , i onda udri po Marjanu, a on ima četvrtasta m.da... jad beda čemer i obradović.

Mustafa

11.05.2020 08:55

Znaš koliko Boška boli uvo i za Kosovo i za Srbiju.... Njemu su samo pare bitne, a ovo drugo može sve da izgori Boška to uopšte ne interesuje....