Rektorat
Alo.rs
Rektorat

Alo.rs

Rektorat, Foto: Alo.rs

Navodni studenti koji imaju preko 30 godina poznati su pripadnici političkog pokreta koji je nesumnjivo pod kontrolom lidera opozicije Dragana Đilasa, Boška Obradovića i Vuka Jeremića.

O svemu ovome svedoče i brojne fotografije istaknutih članova SzS koji su dolazili ispred zgrade da pruže podršku, a neki su i ulazili u zgradu. Tako je na najgori mogući način prekršena autonomija Univerziteta.

Međutim, rektorka Ivanka Popović nije imala ove informacije i u intervjuu za Blic je rekla:

Pročitajte još:

 

 - Nemam informacije da su predstavnici opozicije ulazili u rektorat, iako su neki bili viđeni ispred zgrade - rekla je Popovićeva.

Prosto je neverovatno da u njenoj izjavi ona tvrdi kako nema informacije da su funkcioneri opozicije boravili u zgradi, imajući u vidu da su tamo redovno bili prisutni na dnevnom nivou.

Draga rektorko, evo da vas podsetimo ko je svakodnevno boravio u zgradi rektorata...

Naš portal došao je u posed fotografija i video zapisa na kojima se jasno vide istaknuti članovi Saveza za Srbiju.

Napominjemo da je naš reporter zabeležio ulazak samo pojedinih pripadnika Saveza, ali ispred zgrade su viđeni i članovi glavnog odbora Đilasove stranke kako iznose smeće!

Glavni operativac Dragana Đilasa Branko Miljuš, koji je i član opštinskog veća Stari Grad, skoro svaki dan dolazio je u zgradu Rektorata, uglavnom noseći sa sobom kese.

Branko Miljuš

Alo.rs

Branko Miljuš, Foto: Alo.rs

Pored njega, viđeni su i funkcioneri Đilasove "Stranke slobode i pravde" Marko Dimić i Aleksandar Korolija.

Takođe, među onima koji su dolazili da podrže pristalice pokreta "1 od 5 miliona" viđeni su Srđan Milivojević iz DS-a koji je navodnim "studentima" donosio pljeskavice i sendviče, lider DS Zoran Lutovac, Marinika Tepić i lider Dveri Boško Obradović.

Boško Obradović

Alo.rs

Boško Obradović ispre rektorata, Foto: Alo.rs

Podsetimo, među "studentima" koji su blokirali rektorat bio je i Srđan Marković, poznatiji kao Marsovac, muškarac od preko 30 godina.

Srđan Marković

printskrin

Srđan Marković, Foto: printskrin

Na internetu se pojavila i fotografija "studentkinje" koja je predala ključeve rektorki. Tagovana je kao mladi SSP, skraćeno od Stranka slobode i pravde, na čijem se čelu od osnivanja u aprilu ove godine nalazi Dragan Đilas.

Objava

Printscreen

Objava, Foto: Printscreen

 

Bonus video

Pukla cev kod "OŠ Starina Novak"