Zoran Đorđević
Alo.rs
Zoran Đorđević

Alo.rs

Zoran Đorđević, Foto: Alo.rs

- Moguće je razumeti političku ostrašćenost, želju da se politički neistomišljenik pobedi, potrebu da se vlast dobije, da se dobije po svaku cenu (osim na izborima, u slučaju Dragana Đilasa i njegovog imenjaka i medijskog partnera, Dragana Šolaka , ali – da prihvatimo čak i to), kao i frustriranost što njihove jalove političke ideje i nepostojanje ikakvog političkog i svakog drugog programa ne uspevaju da dobiju naklonost birača, sujetu koja je bezobalna i taštinu koja je preglasna, sklonost ka sumnjivim poslovima i bahato uživanje u milionima evra opljačkanim od građana Srbije – ali kako razumeti, kako zapravo (o)pravdati to što im čak ni svetinja života nije dovoljno sveta, što im zdravlje ovog, valjda i ipak i njihovog naroda, nije važna. Čak ni to. Čak ni toliko.

​Jer, kako drugačije shvatiti ono što su njihovi mediji prezentovali, i kako su to prezentovali, a tiče se dopreme kineske vakcine, milion komada kineskih vakcina, u Srbiju, čemu je prisustvovao i predsednik republike, Aleksandar Vučić.

Da, gospodo tajkuni, prisustvovao je predsednik Srbije dopremi milion komada vakcina Srbiji, jer on – za razliku od vas – voli Srbiju, bdi nad njom i za nju se, za svakog njenog građanina i građanku, uključujući i vas dvojicu – svakodnevno bori. Umesto pohvala za trud i napor koje je Aleksandar Vučić uložio u to da Srbija bude među prvim zemljama koje će svoj proces imunizacije građana otpočeti što ranije, što obuhvatnije, sa različitim vrstama trenutno dostupnih vakcina, u količinama koje tom procesu daju šansu da bude uspešno sproveden – vaša mržnja, pre svega ona prema Aleksandru Vučiću lično, se odlučila za blentavo politikanstvo, za bandoglavo prigovaranje i još gluplje osporavanje njegovog prisustva dopremi kineske vakcine.

To što nemate stida, to je vaš problem. To što vas ničega nije sramota, takođe je u domenu vaše ličnosti. To što ste bahati, osioni, što lažete, vređate, pretite, sve to govori, najpre i ponajbolje, o vama samima. O milionima koje ste stekli, kako ste ih stekli, takođe se dovoljno zna i verujem da ćete o tome morati račune da položite nadležnim državnim organima. Ali zašto, zašto, toliko prezirete i mrzite građane Srbije i zašto vam bar zdravlje ovog naroda nije stvar oko koje ne morate biti ono što jeste – samoživi, egoistični i iskompleksirani, u svemu osim u krađi i manipulaciji, neuspešni političari?! Politikanti, zapravo, da budem precizniji.

Zapamtiće građani Srbije sve. Baš sve. I svakoga.