VULIN UPUTIO JAKU PORUKU ĐILASU "Doniraj nešto,ili prestani da predlažeš mere"

Ako ne volontira neka uradi nešto drugo

Vulin
Foto: Ministarstvo odbrane

Ðilase, doniraj bar nekoliko od svojih stotina miliona ili prestani da pričas o merama koje bi pomogle drugima, poručio je ministar odbrane i predsednika Pokreta socijalista Aleksandar Vulin predsedniku Stranke slobode i pravde.

Stranka Dragana Ðilasa zatražila je od vlade da hitno donese novi paket ekonomskih mera.

U odgovor na to Vulin kaže:

"Mere Vlade Srbije su zaustavile otpuštanje i dale jasnu perspektivu investitorima zbog koje ostaju na našem tržištu. To su dva dobra razloga da Ðilas i njegovi zaposleni političari napadnu predsednika Vučića. 2008. godine u vreme svetske ekonomske krize Ðilas i oni koji su vladali Srbijom nisu pokrenuli ni jednu jedinu ekonomsku meru podrške privredi, i nisu ništa dali ni privredi ni građanima".

Dragan Đilas
Foto: Tanjug

On je rekao da "sudeći po ličnom bogatstvu koje je nastalo tih godina ''dosovci'' sebi jesu dali mnoge podsticaje, ali je u tom trenutku bez posla ostalo 400.000 ljudi, a tadašnja Vlada nije preduzela ni jednu meru za pomoć i oporavak."

"Ako već neće da volontira i deli pakete penzionerima, Ðilas može i da prestane da putem Skajpa iz sigurnog stana deli penzionerima savete da izlaze na ulicu i rizikuju zdravlje, a ako neće da od stotina miliona kojima raspolaže donira bar nekoliko miliona za nabavku respiratora, može i da prestane da priča o merama koje bi pomogle drugima, on o tome ne zna ništa", zaključuje Vulin.

Povezane vesti

 • Korisnik: won Richthofen
  11/04/2020 - 14:03
  Tetka da pošalje koju kintu .
 • Korisnik: aseljak
  10/04/2020 - 17:08
  Julin bolje da objasni kako mu se zarazise od korone onoliki vojnici...
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi