Zoran Zaev i Aleksandar Vučić
Instagram/printscreen
Zoran Zaev i Aleksandar Vučić

Instagram/printscreen

Zoran Zaev i Aleksandar Vučić , Foto: Instagram/printscreen

- Ovaj paket je izraz prijateljskog odnosa i pomoć za makedonske građane. 2020. godina je bila teška za sve nas, ali ni u ovoj godini ništa nije završeno. Potrebno je da pokažemo da imamo zajednički interes i da moramo udruženim snagama da radimo.

Međutim, dok su dvojica lidera razmenjivali prijateljske poruke, ostao je propušten jedan važan detalj o transportovanju vakcina.

- Mi sve sa kutijom dajemo, zato što su posebni uslovi za čuvanje "Fajzerovih" vakcina. "Fajzer" je tražio od nas da garantujemo da ćemo po svim procedurama da vam isporučimo, i zbog kvaliteta vakcina i zbog svega drugog - rekao je Vučić tokom neformalnog razgovora sa Zoranom Zaevim.

Ovaj tehnički detalj pokazuje da naša zemlja raspolaže neophodnom logistikom za transport osetljivih medicinskih sredstava što je odlika dobro razvijenih i organizovanih država.

Pročitajte još:

Komentari (1)

sara

14.02.2021 11:49

Pozdravljam ovaj divan gest i utoliko više mi je draže, jer sam ja makedonka koja dugo živi u Beogradu i tvrdim da srbi i makedonci imaju isti mentalitet i da su jako human narod!!!