Zorana Mihajlović
Alo / Vladimir Marković
Zorana Mihajlović

Alo / Vladimir Marković

Zorana Mihajlović, Foto: Alo / Vladimir Marković

Zorana Mihajlović, potpredsednica Vlade i ministarka građevinarstva, „Šanelovu” torbicu zamenila je tašnama modnog brenda „guči”, ali ni od ”Šanela” ipak nije odustala, te je u subotu prošetala naočare te modne kuće koje koštaju oko 50.000 dinara.

Iako su na otvaranju „BW Residences“ sve oči bile uprte u „Gučijevu” torbu od pitona, koju je potpredsednica Vlade tom prilikom prošetala, ipak detalj je bio dovoljan da možemo tvrditi da je ona ipak ostala verna „Šanelu”, jednoj od najprestižnijih modnih kuća.

Naime, Mihajlovićeva se tog dana od sunca branila „Šanelovim” naočarima, čija cena na zvaničnom sajtu ovog brenda iznosi 495 dolara, iliti oko 50.000 dinara.

Ovo nije prvi put da potpredsednica Vlade fura proizvode ovog preskupog brenda - ona je pre nekoliko godina podigla prašinu kada se na prijemu povodom Dana državnosti, koji je organizovao tadašnji predsednik Srbije Tomislav Nikolić, pojavila noseći klasičnu „Šanelovu” tašnu, čija se cena tada kretala i do neverovatnih 683.000 dinara.

Radeta: To je snobizam!

Vjerica Radeta, poslanica SRS-a, komentarišući torbe potpredsednice Vlade, za „Alo!” je istakla da je objašnjenje Zorane Mihajlović odakle joj torbe vređanje inteligencije.

- Valjda će istinu reći javnom tužiocu, jednog dana. Lično, ne pratim svetske brendove, najčešće je to snobizam. Nikada ne bih dala ozbiljan novac za tako nešto. Najdraže mi je kada kupim nešto jeftino, a da mi se to sviđa - rekla je ona za „Alo!”.

„Alo!” je juče objavio da je Mihajlovićeva za manje od mesec dana prošetala dve papreno skupe „Gučijeve” tašne - ona se pravdala da je jednu torbu dobila od mame za rođendan, a da su drugu zajedničkim snagama kupili mama, dečko i ona.

Šanel naočare

Printskrin

Šanel naočare, Foto: Printskrin

- Jučerašnju torbu mi je majka kupila za rođendan prošle godine, a tu malu, što ste videli u američkoj ambasadi, kupila sam pre nekoliko godina. Malo pomogla mama, malo dečko, malo ja, i eto. Ja ne trošim na druge stvari, ali za poneki lep komad štedim. U stanju sam da godinu dana, ako mi se nešto sviđa, izdvajam pomalo. Nemam omiljeni brend. Nosim šta mi se sviđa, ne volim uopšte brendove i nikada nisam robovala imenima - kazala je ona.

Đuka: Pozajmio bih pare Zorani, ali nemam!

Poslanik SNS-a Vladimir Đukanović, koji je često u prošlosti dolazio u konflikt sa svojom partijskom koleginicom Zoranom Mihajlović, spreman je, da u maniru pravog džentlmena, pomogne Mihajlovićevoj ako joj zafali za još neki luksuznu „Gučijevu” torbu, ali, nažalost, nema toliko para.

Upitan da li bi koleginici pozajmio novac ukoliko bi joj zafalio za još neku skupocenu torbu, Đukanović je kazao sledeće: „Ne bih, jer nemam. Kada bih imao, svakako da bih to učinio”.

Komentari (4)

Barakuda

17.07.2018 18:17

Kiselo grozdje,a? Nema crnje bolesti od ljubomore i pakosti! Zorana ima stila,ima i novca,i sta? Kod kineza da kupuje?! hahaha

nebitna

17.07.2018 18:27

Njene stvari skupocene su toliko nebitne da ne zaslužuju nikakak komentar.Žena koja voli na ovakav način da iritira jadni narod...njoj je to najbitnije.Želim joj da sada bolje vidi i izdate nezakonite gradjevinske dozvole.

Ivan T

17.07.2018 19:35

Ni Melanija nema ovako skupe stvari a njen čovek je najbogatiji čovek na planeti. Kako neko sa tolikom platom može da priušti sve ovo i Šanel!?

Sipac

17.07.2018 21:23

Meni samo nije jasno kako to uspeva sa ministarskom pllatom?! To vređa intelegenciju.