Dolovo
Alo!
Dolovo

Alo!

Dolovo, Foto: Alo!

Na jednoj od fotografija slikali su se i sa puškama. Gnevni meštani, posle fotografija nastalih u dvorištu kuće u kojoj je i pekara, tražili su da braća odmah napuste Dolovo. U četvrtak posle podne policija je privela braću.

Pročitajte još:

Dolovo

Alo!

Dolovo, Foto: Alo!

- Ovo je strašno! - pričaju nam okupljeni Dolovčani. - Vidite šta rade našem narodu na Kosovu, a sad su došli maltene na prag Beograda da nas provociraju i pokazuju simbole "velike Albanije". U sredu veče smo videli te fotografije na "Fejsbuku" i počeli da ih šaljemo jedni drugima. Svi smo bili zgroženi i dogovorili smo se da dođemo ispred njihovog lokala i da odštampamo te slike na velike plakate i zalepimo ih ovde kako bi svi iz sela znali šta nam komšije Albanci misle i poručuju.

Preporučujemo i ovo:

Zabrinuti meštani govore kako neće mirno spavati sve dok se braća Osmankaj ne isele odavde. Kako je ispričao Nebojša Stojanović, koji je četiri godine iznajmljivao svoj lokal u kojem su braća Osmankaj otvorila pekaru, ovo niko nije očekivao:

Dolovo

Alo!

Dolovo, Foto: Alo!

- Nije mi svejedno! Potrudiću se na sve načine da raskinemo ugovor i da oni što pre odu odavde! U mom dvorištu su se slikali sa puškama, dok su moja deca spavala na spratu! Nikada im niko nije rekao ružnu reč, svi smo kod njih kupovali hleb, javljali smo se jedni drugima. Redovno su plaćali kiriju i račune, ali preko ove situacije ne mogu da pređem.

 

Komentari (1)

Sanja

22.03.2019 08:45

Iselite stoku iz Srbije. Ko garantuje da vas sutra neće sve potrovati svojim hlebom. Ne može se u Srbiji živeti i tako ponašati. Marš napolje!!! Svaka vam čast meštani. Tako treba.