Peter Sijarto, Aleksandar Vučić, Milorad Dodik, Ivica Dačić
Predsedništvo Srbije
Vučić i Dodik u Tirani

Alo.rs

Vučić i Dodik u Tirani, Foto: Alo.rs

Pročitajte još:

 

Demonstracije su organizovane u glavnoj gradskoj ulici, Bulevaru mučenika nacije, u blizini Skenderbeg trga i sedišta predsednika Albanije i kancelarije premijera.

Dok su ekstremisti demonstrirali, Vučić i Dodik su pijuckali piće, lagano razgovarali i stavili do znanja Albancima da ih se ne plaše.

Vučić: Neće mi Kurti određivati gde sam persona non grata

Na pitanje novinara kako komentariše proteste pokreta "Samoopredeljenje" i to što su on i Milorad Dodik proglašeni personama non grata, Vučić je istakao da je umoran, da se lepo najeo suvih kajsija i da nije video Kurtija.

Vučić i Dodik u Tirani

Alo.rs

Vučić i Dodik u Tirani, Foto: Alo.rs

- Nisam video nigde Kurtija. On mi neće određivati gde sam persona non grata. Te igre neka ostave za svoje lokalne domene. Mogu da rade šta hoće - rekao je Vučić.

PREDSEDNIK U TIRANI NA SASTANKU PROCESA BRDO BRIONI! Kurti proglasio Vučića personom non grata, a onda mu je lider Srbije odgovorom zapušio usta!

Predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio je danas po dolasku u Tiranu da je veoma dobro da se samit procesa Brdo-Brioni održava u kontinuitetu i da je već dao ozbiljne rezultate.

Komentarišući protest pokreta "Samoopređeljenje" i inicijativu da se nepoželjnim osobama proglase predsednik Srbije Aleksandar Vučić i on, Dodik je rekao da "ljudi imaju pravo da protestuju, a ja sam ovde kao što vidite", prenosi RTRS.