Boško Obradović
Alo!/ Rajko Ristić
Boško Obradović

Alo!/ Rajko Ristić

Boško Obradović, Foto: Alo!/ Rajko Ristić

Njegovo saopštenje prenosimo u celosti:

"Dok njegov šef, prebogati Dragan Đilas ćuti o tome kako je od 74.000 evra došao do 25 miliona evra samo u nekretninama i zašto je građane godinama lagao da je svoje bogatstvo stekao u Češkoj, siledžija i fašista po opredeljenju Boško Obradović bi da se igra pitalica i da se malo promoviše na televiziji, jer je odavno izgubio pažnju i kafanske publike, ali i ono malo sledbenika što je imao.

PROČITAJ JOŠ:

Poput svog šefa Đilasa koji je opsednut medijima, sada bi i Boškić da bude malo u centru pažnje i da na taj način zadovolji svoju sujetu.

Dragan Đilas

Youtube Printscreen

Dragan Đilas, Foto: Youtube Printscreen

Da ga neko ozbiljno shvata i da smatra da će Boško Obradović nešto pametno reći, odavno bi ga pozvao u emisiju, ali neće niko da zalud troši vreme i kredibilitet razgovarajući sa čovekom koji je poznat jedino po napadima na žene, prebijanju novinarki, komandovanju da se kamionom zgaze policajci.

Nebojši Stefanoviću Đilas ne može da oprosti što je izneo istinu o njegovim lopovlucima i što se povela istraga o istim, tako da napadi Đilasovih poltrončića poput Obradovića, niti mogu niti treba da nas iznenađuju", naveo je Mirković.