Siniša Mali u Skupštini Srbije
Tanjug/T. VALIČ
Siniša Mali u Skupštini Srbije

Tanjug/T. VALIČ

Siniša Mali u Skupštini Srbije , Foto: Tanjug/T. VALIČ

On je u Skupštini Srbije, koja razmatra zakone koji se odnose na treći paket ekonomske pomoći građanima i privredi i o rešenjima za naplatu poreza frilenserima, rekao da je taj zaključka donet na upravo završenoj sednici Vlade Srbije.

Naveo je da će kapacitet nove kovid bolnice u Novom Sadu biti 600 kreveta i da se u zaključku Vlade navodi da je ovaj projekat, kako je i rekao poredsednik Aleksandar Vučić, neophodno realizovati u hitnom postupku.

"Najkasnije do 1. septembra ove godine Srbija će imati još jednu novu kovid bolnicu. Sad vidite kako ono o čemu govorimo ovde nisu prazna obećanja", rekao je Mali.

Kaže da je u predloženom rebalansu budžeta za 2021. obezbeđeno 4,15 milijardi dinara za izgradnju kovid bolnice u Novom Sadu.

"Čestitam svima, pogotovo svim građanima. Ovo će sigurno doprineti još boljoj i efikasnijoj borbi protiv korona virusa", rekao je Mali.

Vest o zaključku vlade o početku izgradnje nove kovid bolnice u Novom Sadu poslanici su dočekali aplauzom.

Komentari (1)

Zindija

22.04.2021 17:16

Pa, ovoj državi bi bilo bolje da otvara nova radna mesta za nezaposlene ljude od preko 35 godina, koji od nečega treba da žive, a ne od večne nade u bolje sutra, koje već godinama ne dolazi, nego što razmišlja o tome kako će narod da gura u bolnice, kao da će sutra ovde živeti samo bolesnici.