Aleksandar Vučić
Tanjug/ Dragan Kujundžić
Aleksandar Vučić

Tanjug/ Dragan Kujundžić

Aleksandar Vučić, Foto: Tanjug/ Dragan Kujundžić

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je danas da će do 1. decembra vožnja autoputem istočnog kraka Koridora 10 biti besplatna.

- Razgovarao sam sa Zoranom Mihajlović i Zoranom Drobnjakom da do 1. decembra vožnja autoputem bude besplatna. Ne može duže, moraju neke pare i u državnu kasu, tako da pozivam građane da iskoriste tu priliku i vide kako to izgleda - rekao je Vučić odgovarajući na pitanja novinara posle skupa posvećenog Zapadnom Balkanu u organizaciji Svetskog ekonomskog foruma.

Vučić je kazao da će sutrašnje otvaranje deonice istočnog kraka Koridora 10 za njega biti najlepši dan i dodao da je ponosan na novih 86,9 kilometara autoputa koji će povezati Niš, Belu Palanku, Pirot, Dimitrovgrad i Gradinu.

- Čestitam i građanima na novih skoro 87 kilometara. Dolazi i naš bugarski brat Bojkov Borisov, a ja ću probati i na bugarskom da mu se obratim - kazao je Vučić. Sutrašnjim puštanjem istočnog kraka, Srbija je završila izgradnju Koridora 10.

PROČITAJTE JOŠ:

 BONUS VIDEO: PREDSEDNIK VUČIĆ ZA ALO.RS "Nema više nikakvih garancija! Nemojte da kukate što se naoružavamo!"

 

Komentari (3)

Dule

08.11.2019 15:13

Da svi mi vidimo koliko je lep osećaj kada idemo novim putevima i koliko je to znak da se razvijamo i jačamo iz dana u dan!

Helena

08.11.2019 15:14

Svako ko moze treba da iskoristi priliku i da uziva u voznji i lepotama Srbije.

Nikola87

08.11.2019 19:38

Putevi nas spajaju, veliki posao smo zavrsili ove godine!!